Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

 

Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

 

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα και έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη στο Μαύρο Ρόδο, καθώς και οι δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του αδελφού του βγαίνουν στο φως και τότε ποιος είδε τον Σταυρίνο και δεν τον φοβήθηκε!

Ο τελευταίoς αρκετές φορές είχε έρθει σε σύγκρουση με τη Γιάννα, η οποία του τόνιζε συνεχώς πως ήταν σίγουρη ότι ο Γιώργος είχε «πειράξει» τη μηχανή του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε ανάπηρο για πολλά χρόνια.

Ο Σταυρίνος δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο ίδιος του ο αδελφός θα του έκανε κακό, καθώς όλα τα χρόνια που τον είχε ανάγκη, εκείνος του στάθηκε και τον βοήθησε με το παραπάνω.

Μόνο που σιγά-σιγά όλες οι πληροφορίες αρχίζουν και βγαίνουν στο φως και σύντομα ο Σταυρίνος μαθαίνει πως τόσο για το τροχαίο όσο και για τον ξυλοδαρμό του με την Τασούλα, ένας ήταν ο υπαίτιος: 0 Γιώργος Μπόγρης.

Ο Σταυρίνοs λαμβάνει μια σημαντική πληροφορία που αφορά τον Γιώργο και τη σχέση του με τον Στεργιόπουλο, ο οποίος κρυβόταν πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό εναντίον του Σταυρίνου και της Τασούλας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Συγκεκριμένα, ο νεαρός έχει στα χέρια του το κινητό του νεκρού και προσπαθεί να το ανοίξει για να μπορέσει να φτάσει στην αλήθεια: Έπαιξε ρόλο ή όχι ο Γιώργος στην επίθεση;

Έτσι ο Σταυρίνος ξεκινάει για την Πάτρα προκειμένου να συναντήσει τον Παναγιώτη ώστε να τον βοηθήσει να ανοίξει το κινητό του Στεργιόπουλου. Και πράγματι ο Παναγιώτης καταφέρνει να σπάσει τους κωδικούς και τότε ο Σταυρίνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οδυνηρή αλήθεια, όταν διαβάζει τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Στεργιόπουλος με τον Μπόγρη.

Ο Σταυρίνος βρίσκει τα στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Εκείνο όμως που τον εξοργίζει περισσότερο είναι το γράμμα τού μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου που τον είχε αφήσει ανάπηρο!

Επιστρέφει στη Γερακιανή και τηλεφωνεί στον Μπόγρη λέγοντάς του ότι τα έμαθε όλα και ο Γιώργος φεύγει να κρυφτεί στο μοναστήρι με τη βοήθεια της Κασσιανής.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε αμόκ – Κωλόπαιδο τα ‘χεις διαλύσει όλα κανονίζουν να την πάνε σε άλλο μοναστήρι

Ο Σταυρίνος τον αναζητά παντού και καταφεύγει στο μοναστήρι, σίγουρος πως θα τον βρει εκεί. Και πράγματι τον βρίσκει και απαιτεί να του δώσει εξηγήσεις για όλα.

Τον απειλεί και ο Μπόγρης βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει λέγοντάς του ότι για το μόνο που λυπάται είναι που δεν έκανε καλή δουλειά και τον φορτώθηκε. Πάει να πατήσει τη σκανδάλη και ο Σταυρίνος ορμάει για να τον αποτρέψει και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Γιώργος πέφτει νεκρός!

Μετά το φονικό στην αυλή του μοναστηριού, η αστυνομία φτάνει εκεί και συλλαμβάνει τον Σταυρίνο. Όλοι στη Γερακιανή είναι συγκλονισμένοι από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν. Η Τασούλα τρέχει κοντά στον Σταυρίνο στο αστυνομικό τμήμα, όπως και η Γιάννα στην οποία λέει ότι είχε δίκιο και ότι ο Μπόγρης τα παραδέχθηκε όλα!

Ο Σταυρίνος θα βγει από τη φυλακή καθώς θα αποδειχτεί πως δεν πάτησε εκείνος τη σκανδάλη, αλλά πως το όπλο εκπυρσοκρότησε. Όμως θα μείνει για αρκετά επεισόδια στη φυλακή άδικα χωρίς να φταίει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *