Η Μάγισσα: Η Μεταξία βουτάει από τα μαλλιά την Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Η Μεταξία βουτάει από τα μαλλιά την Θεοφανώ

Μπορεί καρδιά της Μεταξίας να ανήκει στον Τζανή αλλά εγωιστικά προσπαθεί να εκδικηθεί τον Μάρκο καθώς ξέρει πως εκεί είναι το μέλλον της για να εδραιωθεί ως κύρια του Πύργου των Λασκαρέων.Η Μάγισσα: Η Μεταξία βουτάει από τα μαλλιά την Θεοφανώ

Έτσι, οι υποψίες της πως ο άντρας της συναντιέται κρυφά με την υπηρέτρια του Πύργου την κάνουν έξαλλη και το μίσος της για την νεαρή κοπέλα ολοένα και μεγαλώνει.

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο θέλει η Μεταξία η οποία ενώ είναι βαθιά και τρελά ερωτευμένη με τον αδερφό του άντρα της τον Τζανή παράλληλα προσπαθεί να διεκδικήσει και τον σύζυγό της τον Μάρκο. Ξέρει πολύ καλά πως με τον τελευταίο θα έχει ένα καλό μέλλον.

Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, όταν πέφτει στην αντίληψή της πως εκείνος όχι μόνο έχει συναισθήματα για την Θεοφανώ αλλά την συναντάει κρυφά γίνεται έξω φρενών και το μίσος της για εκείνη ολοένα και μεγαλώνει.

Θέλει πάση θυσία να απαλλαγεί από την παρουσία της αλλά γνωρίζει πως έχει την εύνοια του Μιχαήλ Λάσκαρη κι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει.

 

Η Μάγισσα: «Η Θεοφανώ θα σας κάψει όλους»

 

Στο μεταξύ μία ακόμη κρυφή συνάντηση  Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από την Μεταξία η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, την οποία τραβάει από τα μαλλιά και την απειλεί.

“Μείνε μακριά από τον άντρα μου δουλικό, ούτε να τον κοιτάς δεν σου επιτρέπω. Πιστεύεις πως θα τον κάνεις δικό σου; Θα σε καταστρέψω αν μάθω ότι έριξες το βλέμμα σου πάνω του. Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες βρωμιάρα” της φωνάζει.

 

Η Μάγισσα: Ο Τζανέτος είναι ο πατέρας της Θεοφανώς

 

Παράλληλα με όλα αυτά η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα καταρρακώνει την Μεταξία η οποία δεν μπορεί να κρύψει το μίσος της για την αντίζηλο της και δείχνει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στην μέλλουσα νύφη των Λασκαρέων.

 

Η Μάγισσα: Νέα κόντρα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης

 

Κάτι που εξοργίζει τον Τζανή. “Σταμάτα πια τα κόλπα που κάνεις. Ο γάμος θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι” της ξεκαθαρίζει και πράγματι λίγο καιρό αργότερα ο λαμπρός γάμος Τζανή και Κερασίνας που θέλει να κάνει ακόμα πιο ισχυρές της οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *