Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 187 στις 4/6/2023
Επεισόδιο 187
Κυριακή

Ο Λυκούργος δεν αποτρέπει την Αθηνά στην υιοθεσία της μικρής Φιλιώς αλλά της συνιστά να προχωρήσει βήμα βήμα καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Η Ασπασία επηρεασμένη από τα λόγια της Αρετής ρωτάει το Στάθη αν σκέφτεται την επανασύνδεση μαζί της και εκείνος πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Στο μεταξύ η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιο της για να χωρίσει το Φίλιππο με την Βασιλική. Η Άννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης ζηλεύει. Η Αρετή έρχεται σε αντιπαράθεση με το Λυκούργο και πάνω στο μένος της, του λέει μια κουβέντα που τον σημαδεύει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 188 στις 5/6/2023
Επεισόδιο 188
Δευτέρα

Έξαλλη από το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα είναι η Ιουλία και ξεσπά στο Μάνο εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της. Ο Μάνος βέβαια καταλαβαίνει ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για εκείνον. Αλλιώς δεν θα αντιδρούσε τόσο έντονα.

Η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί την ζήλια της. Μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για το Στάθη. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να την συνετίσει αλλά η Ιουλία δεν δέχεται κουβέντα. Η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει.

Τελικά γλιτώνει το αυτόφωρο με τη μεσολάβηση του Δημοσθένη ενώ η Ασπασία του ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά της κόρης τους. Η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται όμως ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189 στις 6/6/2023
Επεισόδιο 189
Τρίτη

Μία ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία μία απρόσμενη αντίδραση η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Σύντομα δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν την δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει το δολοφόνο.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Σοκαριστική στιγμή: Η Βασιλική πέφτει θύμα βιασμού

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει πολύ προσωπικά την την υπόθεση. Όπως είναι επόμενο η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα της ανακαλύψει. Ο Κουράκος εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά αποφασίζει να βγάλει το φάκελο από το αρχείο. Αρχίζει εκ νέου τις έρευνες για το φόνο και βλέπει ξανά τα παλιά βίντεο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 190 στις 7/6/2023
Επεισόδιο 190
Τετάρτη

Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με το Μάνο. Αγνοεί ακόμα ότι ο μυστηριώδης άντρας ήταν ο εραστής της αδικοχαμένης Στέλλας κόρης της Χάιδως. Η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Αθηνά γνωρίζει την Φιλιώ στο ίδρυμα και μέσα της αισθάνεται ένα δέσιμο μαζί της.

Η μικρή όμως είναι διστακτική. Η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν την σχέση τους αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής. Η Αρετή αφού επιτίθεται λεκτικά στο Στάθη μετά την παρέμβαση της Βασιλικής δέχεται να συμφιλιωθούν μαζί του.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού. Διαβάζει σχετικά θέματα και το συζητάει αυτό με τη Μαρίνα. Ο Στράτος κάνει μία φιλική προσέγγιση στην Ειρήνη αλλά εκείνη του επιτίθεται.

Η Αρετή βάζει το νέο σατανικό σχέδιο της σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα το Στάθη του ρίχνει χάπι στο ποτό και ξαπλώνει δίπλα του λέγοντας του, το επόμενο πρωί ότι έκαναν έρωτα. Παράλληλα βγάζει κάποιες φωτογραφίες και δείχνει τα πειστήρια στην Ασπασία. Στο μεταξύ η Αντωνία πηγαίνει στην Αθηνά για να πουλήσει το οικόπεδο της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 191 στις 8/6/2023
Επεισόδιο 191
Πέμπτη

Ο Φίλιππος πηγαίνει στο στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία την παλιά του γραμματέα και της προτείνει να εργαστεί πάλι για εκείνον. Ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας) κλείνει ραντεβού με το Μάνο και πιάνει δουλειά σαν επιστάτης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας κατηγορείται για βιασμό

Η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στην Βασιλική και της ανακοινώνει ότι τα ξαναβρήκαν με το Στάθη. Αρχίζει να διατυμπανίζει την δήθεν επανασύνδεση τους. Ο Στάθης όμως δεν πιστεύει ότι συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα και να μπει στους αριθμός στρατοπέδου ενώ κάνει και ένα καινούργιο φίλο τον Παρασκευά.

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία που θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει απ’ την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν ότι θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192 στις 9/6/2023
Επεισόδιο 192
Παρασκευή

Ο Λυκούργος και η Χάιδω αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον πολιτικό γάμο τους και το ανακοινώνουν στα πιο κοντινά τους πρόσωπα. Συγκινημένοι περνούν μαζί το τελευταίο τους βράδυ ως ανύπαντροι και δίνουν αμοιβαίες υποσχέσεις.

Η ημέρα του γάμου τους ξημερώνει και αρχίζουν οι προετοιμασίες. Η Χάιδω είναι ψύχραιμη και ο Λυκούργος δε χάνει το χιούμορ του ενώ δεν παραλείπει να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα απ’ το καφενείο. Η ώρα της τελετής φτάνει.

Είναι όλοι εκεί αλλά τις εντυπώσεις κλέβουν η Αρετή και ο Στάθης που καταφθάνουν μαζί. Μάρτυρας στο γάμο θα είναι ο Στάθης με το Μάνο ενώ ο Ισίδωρος με χαρά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι θα τους περιμένει στο σπίτι του.

Έχει διοργανώσει ένα μεγάλο τραπέζι προς τιμήν του Λυκούργου και της Χάιδως και οι πιο στενοί φίλοι τους είναι εκεί για να τους ευχηθούν. Η Μαργαρίτα ωστόσο δεν παρευρίσκεται καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα τραγικά γεγονότα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *