Παγιδευμένοι – ΣΟΚ: Η Άννα ζητά διαζύγιο από την Δημήτρη

 

Παγιδευμένοι – ΣΟΚ: Η Άννα ζητά διαζύγιο από την Δημήτρη

Μια ακόμα κρίση περιμένει την Άννα και τον Δημήτρη στην σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” με την κοπέλα να του ζητάει να χωρίσουν.Παγιδευμένοι – ΣΟΚ: Η Άννα ζητά διαζύγιο από την Δημήτρη

 

Ποιος είναι ο λόγος;

Μετά από την αποκάλυψη για το ποιος σκότωσε τον πατέρα της Άννα η σχέση της με τον Δημήτρη οδηγήθηκε σε ρήξη. Ωστόσο, εκείνη του αναγνώρισε το ελαφρυντικό ότι δεν γνώριζε κάτι και τον έβαλε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και την οικογένεια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης ξαναχτυπά – Τρόμος για Μαργαρίτα

Ο Δημήτρης χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε εκείνη και βρίσκεται δίπλα της για να την βοηθήσει. Όμως, η Άννα δεν μπορεί να το διαχειριστεί και θα την δούμε να ξεσπάει συνέχεια σε αυτόν και να του έχει νεύρα.Παγιδευμένοι – ΣΟΚ: Η Άννα ζητά διαζύγιο από την Δημήτρη

Έτσι, μια μέρα όταν επιστέψει από την δουλειά θα της πει ότι δεν μπορεί άλλο αυτό το βλέμμα της, που του δείχνει ότι είναι και αυτός ένοχος. Τότε, εκείνη θα του απάντηση ” Είσαι και εσύ ένοχος και ο πατέρας σου και ο αδερφός σου”

Διαβάστε Επίσης  Βάσια Παναγοπούλου: «Τρομάζω με το τέλος της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς»

Με το Δημήτρη να της απαντάει ότι δεν μπορεί να την διαχωρίσει από την οικογένεια του και να μην βγάζει μίσος σε εκείνον. Τότε, η Άννα θα πει στον Δημήτρη, στους Παγιδευμένους ότι θέλει να χωρίσουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *