Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει σκληρές αλήθειες που την σοκάρουν

 

Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει σκληρές αλήθειες που την σοκάρουν

Η Άννα μαθαίνει πως ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς “Παγιδευμένοι” του ANTENNA.Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει σκληρές αλήθειες που την σοκάρουν

 

Ο Δημήτρης και η Άννα παίρνουν διαζύγιο, αλλά συνεχίζουν να είναι συνέχεια μαζί λόγω της υπόθεσης που ερευνούν.

Παράλληλα, ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει την Άννα και της λέει σκληρές αλήθειες που τη σοκάρουν. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, ο Σταύρος, η Άννα και η Αγγελική κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται η Μυρτώ.

Είναι σίγουροι ότι το επόμενο θύμα τους θα είναι η Άννα. Μέσα σε αυτό τον πανικό, ο Ανδρέας αποφασίζει να ξεκινήσει τη διαδικασία για να πάρει η κόρη του το επίθετό του, ενώ η Κατερίνα κρατά την υπόσχεσή της και καλεί την Άννα στο εστιατόριο όπου βρίσκεται με τον Μάρκο.

Λίγο μετά, εκείνη του εξηγεί ότι σύντομα θα αποκαλύψει τη δράση του Αλέκου και θα βρεθεί κι αυτός μπλεγμένος. “Αν με βοηθήσεις όμως, δεν θα σου συμβεί τίποτα“, του υπόσχεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Θα πω στην Μυρτάλη για τη διαθήκη»

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το περιοδικό τηλεθεατής, ο Δημήτρης καλεί για κατάθεση τον πατέρα της Μυρτώς. Εκείνος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ούτε ότι η κόρη του περπατάει ούτε τη δράση της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τον εισαγγελέα.

Παράλληλα, ο Άκης πηγαίνει στον Μάρκο και του ζητά να μεσολαβήσει για να του επιστρέψει ο Αλέκος το τηλέφωνό του. Έτσι, εκείνος καταλαβαίνει ότι κάτι σ η μ α ν τ ι κ ό υπάρχει εκεί για να το ζητά επίμονα. Φτάνοντας όμως στο γραφείο, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο υπολογιστής του λείπει και η γραμματέας τον ενημερώνει ότι τον πήραν οι τεχνικοί για να τον ελέγξουν. Η Άννα ενημερώνει την Υβόννη ότι κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου και ζήτησε να δεσμευτεί η περιουσία του άντρα της.

Την προειδοποιεί βέβαια πως όταν το μάθει ο Αλέκος, θα της κάνει τη ζωή κόλαση. “Είμαι έτοιμη για όλα. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου είναι κόλαση!”, της απαντά εκείνη.

 

“ΚΑΙΕΙ” ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΑΚΗ

Ο Γεράσιμος καταφέρνει να βρει τον Άκη και μαζί με τον Δημήτρη αποφασίζουν να του στήσουν μια παγίδα, προκειμένου να τον κάνουν να μιλήσει. Η Άννα συναντιέται με τον Μάρκο και την Κατερίνα. Κι εκείνος ξεκινά, όπως υποσχέθηκε, τις αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μέλπω: «Η ερωμένη σου είναι τρελή Λυκούργο»

Της λέει ότι ο Αλέκος ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του πατέρα της και τον οδήγησε στην απόφαση να σκοτώσει τον Θοδωρή, με το μίσος που είχε σπείρει στην καρδιά του, παρουσιάζοντάς του παραποιημένα τα γεγονότα.

Αυτό, όμως, που τη σοκάρει είναι όταν της λέει ότι ο Άκης παραδέχτηκε στον Αλέκο και στον ίδιο ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά, αφού ο Θοδωρής είχε φύγει από το σημείο της συμπλοκής.

Παράλληλα, της δίνει ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο. Της λέει ότι ο Άκης ψάχνει το κινητό του, το οποίο είναι στα χέρια του Αλέκου, γεγονός που σημαίνει πως κάποιο σημαντικό στοιχείο κρύβεται εκεί.

Η Άννα φεύγει καταρρακωμένη, δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που άκουσε λίγο πριν. Τα βάζει με τον εαυτό της που φέρθηκε τόσο άδικα στον Δημήτρη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο γάμος τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *