Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Ο Αλέξης αυτοκτονεί με τον πιο τραγικό τρόπο, στην γη της ελιάς… Βάζει το όπλο στο κεφάλι του και τραβά την σκανδάλη, μπροστά σε όλους. Μια εικόνα που θα στοιχειώσει τους πρωταγωνιστές.

Κατά τη μεταφορά του στις φυλακές, ο Αλέξης σπρώχνει έναν αστυνόμο και αρπάζει το όπλο του από τη θήκη. Αμέσως, τους απειλεί όλους πως θα τους σκοτώσει και τους ζητά να απομακρυνθούν από κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα επιβιώσει ο Κουράκος μετά την επίθεση;

Η Δήμητρα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Κατεβάζει το όπλο της, για να του δείξει πως δε θα τον πειράξει κανείς. Βέβαια, κανείς δε περιμένει αυτό που ακολουθεί.. Ο Αλέξης τοποθετεί το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτονεί, στην γη της ελιάς.

Το τέλος του γράφεται με φρικτό τρόπο. Τα νέα της αυτοκτονίας του φτάνουν στη Μάνη και το σοκ είναι τεράστιο. Η Μαργαρίτα, χωρίς να τη διαπερνά τίποτα πια, καίει τη σωρό του και σκορπά τις στάχτες του, για να λυτρωθεί..

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Θα είναι μαζί στο τέλος Ελισάβετ και Πέτρος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *