Έρωτας Φυγάς: «Θα δείτε ποια είναι η Νότα, δεν θα με ξεφορτωθείτε»

 

Έρωτας Φυγάς: «Θα δείτε ποια είναι η Νότα, δεν θα με ξεφορτωθείτε»

Έρωτας Φυγάς: «Θα δείτε ποια είναι η Νότα, δεν θα με ξεφορτωθείτε»

 

Στη Μεσσήνη παραμένει η Νότα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά και είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της.

Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς, ενώ η Μαργέτα προσπαθεί να αποτρέψει την επιστροφή του Στέφανου στη Μεσσηνία αφού φοβάται για τη ζωή του.Έρωτας Φυγάς: «Θα δείτε ποια είναι η Νότα, δεν θα με ξεφορτωθείτε»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με τα κουτσομπολιά του Ισίδωρου

Ωστόσο, ο πιο μεγάλος εχθρός του Παράσχου, είναι η Νότα, η οποία πολλάκις έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να φτάσει μέχρι τον φόνο και το γεγονός ότι ο Στέφανος την έδιωξε από τη Μεσσήνη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

«Θα δείτε ποια είναι η Νότα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σαν τριχιά από το ζυμάρι.

Θα πληρώσετε και μάλιστα ακριβά», λέει όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24 κι ενώ όλοι νομίζουν ότι έχει φύγει για την Αθήνα, εκείνη προσπαθεί να αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα γίνει με το να χτυπήσει τον Μάρκο και τον Παράσχο, δηλαδή με τον μικρό Γιωργάκη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας κατηγορείται για βιασμό

Έτσι λοιπόν, ενώ όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο να βγάλουν από τη φυλακή την Αλεξάνδρα, η Νότα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται στην περιοχή, όπως θα δούμε στον Έρωτα Φυγά. Ετσι, αρπάζει τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ που τον προσέχει!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *