Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 181 στις 28/5/2023
Επεισόδιο 181
Κυριακή

Η εχθρική στάση της Ιουλίας απέναντι στην Μαργαρίτα οδηγεί το Λυκούργο και το Φίλιππο στην παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

H Μαρίνα όμως εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη γεγονός που ενίσχυσε την εμμονή του για εκείνη. Η Ιουλία αναθεωρεί την στάση της αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην απόφαση της να παραιτηθεί.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 182 στις 29/5/2023
Επεισόδιο 182
Δευτέρα

Το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία. Ο Λυκούργος όμως την απειλεί πως αν συνεχίσει με αυτή την επιθετική στάση θα δηλώσει παραίτηση.

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο προσπαθώντας να κάνουν την Μαργαρίτα να ξεχαστεί ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη.

Όταν επιστρέφουν στη Μάνη η Χάιδω δέχεται μία έκρηξη αγάπης από το Λυκούργο και η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς. Η Μαργαρίτα με την σειρά της αποφασίζει να ξαναπάρει πίσω την ζωή της και σκορπά την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 183 στις 30/5/2023
Επεισόδιο 183
Τρίτη

Ο Ορέστης νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την συναντήσει ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει.

Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο αλλά δεν την βρίσκει κι έτσι ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει την μισή αλήθεια προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τον Κωνσταντίνο: «Ντροπή σου»

Την ίδια ώρα ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν σε γυναικολόγο για εξέταση και εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα).

Λίγο μετά ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώνουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομα του. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε.

Η Ασπασία τον πιάνει στα πράσα με 200 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει που τα βρήκε ενώ εκείνος πιέζει τον Κωσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες αλλά είναι ανένδοτος.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 184 στις 31/5/2023
Επεισόδιο 184
Τετάρτη

Ο Κουράκος πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό του Ορέστη. Η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με την Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρείας στην Αλκμήνη και την Αντωνία με σκοπό να της δελεάσει ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο.

Ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του ενώ η Ειρήνη και η Θοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως σε λίγες μέρες θα ντυθείς στα χακί και ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων μιας και η Μαργαρίτα δε δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και πως η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε ίδρυμα.

Ο θάνατος αυτός ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης και Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της μικρής στο ίδρυμα. Στη συνέχεια εξομολογείται στην Μαρία ότι σκέφτεται να την υιοθετήσει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 185 στις 1/6/2023
Επεισόδιο 185
Πέμπτη

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Ο Στάθης κάνει κομπλιμέντο στην Αρετή και εκείνη σκέφτεται ότι άρχισαν να πιάνω τα μάγια της Χρυσούλας ενώ μια τυχαία συνάντηση του με την Ιουλία στο ελαιοτριβείο δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα τους και ο Μάνος παρακολουθεί άναυδος.

Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο κρυφή την συγγένεια του με την Ειρήνη και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η Βασιλική τον πείθει τελικά να μη μιλήσει ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω απ’ αυτό.

Στο μεταξύ η Αντωνία σκοντάφτει στην σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτύπα σοβαρά στο κεφάλι της. Συνέρχεται στο νοσοκομείο αλλά λόγω βαριάς διάσεισης αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί.

Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημα της και αναθεωρεί την σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 186 στις 2/6/2023
Επεισόδιο 186
Παρασκευή

Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με το Μάνο και τη Μαρίνα αγνοώντας πως ο Χάρης είχε παράλληλο δεσμό με την ξαδέρφη της Ρένας, τη Στέλλα. Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας προκαλώντας την ζήλεια του Πότη. Το γυμναστήριο του Ορέστη ανοίγει και πρώτος ξεκινάει προπόνηση ο Κουράκος.

Παράλληλα ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο δημαρχείο και εκείνη δεσμεύεται να πάει στη Μάνη για να μιλήσουν από κοντά. Η Άννα νιώθει μια περίεργη έλξη για το Βαγιάκο.

Ο Στάθης προκειμένου να εξομαλύνει την σχέση του με την Αρετή συνεχίζει τα κομπλιμέντα αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Λίγο μετά η Ιουλία βλέπει το Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα τετ-α-τετ που της γεννά υποψίες και ζήλεια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *