Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

 

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

 

Η Φιλιώ με τη συμπεριφορά της απέναντι στον Τζον όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», εκθέτει την Αθηνά, η οποία έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Τζον και ο Ισίδωρος επιστρέφουν στη Μάνη από την Βοστώνη και θα έρθουν αντιμέτωποι ο καθένας με νέα προβλήματα. Από τη μια ο Ισίδωρος μαθαίνει από τον Μάνο για τη συμπεριφορά της Αμαλίας και τις συνεχείς συγκρούσεις που είχε μαζί της και εκείνος εκνευρίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα επεισόδιο 1 «Ξαφνικός έρωτας»

Ενώ όταν η Χάιδω αργότερα τον ενημερώνει για το πως της φέρθηκε η Αμαλία ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών, κάνοντας τον να σκεφτεί ακόμα και τη διάλυση του γάμου του.

Από την άλλη ο Τζον έρχεται χαρούμενος που θα συναντήσει ξανά μετά από καιρό την Αθηνά, αλλά δεν φαντάζεται τι τον περιμένει.

Η Φιλιώ όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της για την παρουσία του σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV και μάλιστα όταν εκείνος πάει να την χαϊδέψει αρχίζει να τον βρίζει άσχημα, κάτι που κάνει την Αθηνά να ντραπεί και να έρθει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία ζητά δουλειά από την Μυρτάλη

Αργότερα η Φιλιώ της λέει ότι θέλει να φύγει από το σπίτι για να πάει να μείνει στη Μαργαρίτα, η οποία και εκείνη αντιμετωπίζει μια άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της Θεοδώρας, η οποία μετά μετανιώνει για το φέρσιμο της και της ζητά συγνώμη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *