Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 142 , 143 , 144 , 145 , 146

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 142 , 143 , 144 , 145 , 146.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 142 στις 29/5/2023
Επεισόδιο 142
Δευτέρα

Στην ταβέρνα του Παντελή μία κουβέντα που λέει ο Βαγγέλης στην Καλλιόπη την βάζει σε υποψίες. Αν και η Άννα παρεμβαίνει και κόβει την κουβέντα η σπίθα έχει ανάψει στο μυαλό της καπετάνισσας. Πρέπει να μάθει τι συμβαίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι ζητά την βοήθεια παιδοψυχολόγου για να πουν στον Πετράκη ότι πραγματικός πατέρας του δεν είναι ο Σταύρος αλλά ο Αστέρης.

Η συμβουλή εκείνης τους προκαλεί ανησυχία καθώς προϋποθέτει ότι ο Αστέρης πρέπει πρώτα να αποδεχτεί και κοινωνικά την πατρότητα αποκαλύπτοντας σε όλους ότι ο ίδιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Πετρή και στη συνέχεια να μάθει το παιδί την αλήθεια.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 143 στις 30/5/2023
Επεισόδιο 143
Τρίτη

Η Καλλιόπη που δεν μπορεί να βρει ησυχία ζητάει από το γιο της εξηγήσεις. Τί είναι αυτό που ξέρουνε τόσοι άνθρωποι στο χωριό και εκείνη έχει μαύρα μεσάνυχτα; Ο Αστέρης μην μπορώντας πλέον να της κρύψει την αλήθεια της αποκαλύπτει ότι ο Πετράκης είναι γιος τους συνεπώς εκείνη γιαγιά του.

Ποιος είδε τότε την Καλλιόπη και δεν την φοβήθηκε. Να ξέρουν όλοι την αλήθεια εκτός από εκείνη; Ανήμπορη να διαχειριστεί το γεγονός και εκτός εαυτού χτυπά την πόρτα του Παύλου μες τη νύχτα.

Εξοργισμένη καθώς είναι δεν ακούει αυτά που της εξηγεί εκείνος ο όποιος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ανακατευτεί για να τους χωρίσει και την συμβουλεύει να τους αφήσει ήσυχους.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 144 στις 31/5/2023
Επεισόδιο 144
Τετάρτη

Οδύνη και θλίψη βιώνουν η Αιμιλία με τον Παύλο καθώς έφτασε η επέτειος της ημέρας που πέθανε το μονάκριβο παιδί τους. Πάνω από το μνήμα του γιου τους οι ψυχές ανοίγουν ορθάνοιχτα και τα λόγια βγαίνουν, άλλοτε παρηγορητικά κι άλλοτε αδύναμα από τις τύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

Ο Δημήτρης φτάνει κι αυτός στο νεκροταφείο με λουλούδια. Τα αφήνει και φεύγει για να μην τον δουν. Η Καλλιόπη έξαλλη από τη στάση του Παύλου πηγαίνει στην Βασιλική όπου και εκεί δίνει ρεσιτάλ απειλών αλλά και εκφοβισμού για το κακό που θα τους βρει αφού ενώθηκε το αίμα των Σταματάκηδων με τους Βρουλάκηδες.

Η Βασιλική την αντιμετωπίζει απαξιωτικά καθώς την καίει το διαζύγιο της με το Μαθιό ενώ δεν ξεχνά πως τον κάλυψε για τον φόνο του Στεφανή εμπλέκοντας και την ίδια με τον Νικηφόρο στην συγκάλυψη. Η γιαγιά Ειρήνη είναι ο επόμενος στόχος της Καλλιόπης που μένει εμβρόντητη από την οργή και το μίσος της καπετάνισσας.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 145 στις 1/6/2023
Επεισόδιο 145
Πέμπτη

Η Μαρίνα μαθαίνοντας ότι Καλλιόπη εκτός εαυτού τρομοκράτησε τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και τους υπόλοιπους πηγαίνει να την βρει για να εξηγηθούν μια και καλή. Προσπαθεί να την πείσει ότι η αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς είναι αληθινή και το παιδί τους, το εγγόνι τους, θα έπρεπε να την γεμίζει χαρά.

“Ό,τι και να κάνουμε είτε εσύ είτε εγώ οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα με το παιδί τους. Ας είμαστε στο πλευρό τους και μην αποζητάς πόλεμο” της λέει.

Λίγο αργότερα ο παπά Μιχάλης, αφού ούτε ο ίδιος γλίτωσε από το μένος της Καλλιόπης καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν και να βρεθεί λύση.

Εκεί τους προτείνει να κάνουν σασμό με το γάμο τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων βάζοντας οριστικά τέλος στη βεντέτα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες. Το ζευγάρι παρά τις αρχικές αντιδράσεις αποφασίζει να παντρευτεί το γρηγορότερο δυνατό καθώς η πρόταση του παπά είναι η μόνη που μπορεί να βάλει τέλος στο θανατικό.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 10, 11 Γ Κύκλος

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 146 στις 2/6/2023
Επεισόδιο 146
Παρασκευή

Στο σπίτι του Αντώνη η Μαρίνα μπορεί επιτέλους να απολαύσει την αγάπη και την τρυφερότητα του άντρα της, μακριά από βεντέτες και προβλήματα. Την ίδια στιγμή όμως ο Ευθύμης ζητά από το Βαγγέλη να δολοφονήσει εν ψυχρώ αυτόν που τον κυνηγούσε, παρότι τον έχουν πιάσει και τον έχουν εξουδετερώσει ως απειλή.

Στο μεταξύ η Θοδώρα μαθαίνει από το Λευτέρη την αλήθεια, ότι είναι μυστικός αστυνομικός γεγονός πλέον που γίνεται γνωστό και στο οικογενειακό της περιβάλλον. Παράλληλα στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου μετά την οδυνηρή αποκάλυψη και εκείνη τον πιέζει ασφυκτικά να της δώσει αμέσως διαζύγιο.

Ο Αντώνης έχει επιστρέψει στη δουλειά αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του. Τα ευρήματα της νέας έρευνας ωστόσο θα αποδειχτούν αναπάντεχα αφού η Ντίνα ανακαλύπτει πως ο Βαγγέλης κρύβει περισσότερα.

Η Τζένη την ίδια ώρα προσπαθεί να πει στο Νικηφόρο το μυστικό της ότι πια είναι ζευγάρι με τον καλύτερό του φίλο το Μανώλη. Ο Ευθύμης εξακολουθεί να υποφέρει από παραισθήσεις. Μην μπορώντας πλέον να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό καθώς η νεκρή γυναίκα Ρέα έχει στοιχειώσει το μυαλό του.

Το χρυσό βραχιόλι που στέλνει στη Στέλλα τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και την αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Όταν η Στέλλα τον επισκέπτεται για να του επιστρέψει το δώρο ο Ευθύμης έχει ήδη έτοιμο και το κολιέ που σκοπεύει να της προσφέρει. Η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα μεταξύ τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *