Έρωτας Φυγάς – Η Ευγενία διώχνει τον Μάρκο: «Μακριά από το παιδί»

 

Έρωτας Φυγάς – Η Ευγενία διώχνει τον Μάρκο: «Μακριά από το παιδί»

Ο Μάρκος βλέπει την Αλεξάνδρα ετοιμόγεννη και την πηγαίνει στο νοσοκομείο.Έρωτας Φυγάς – Η Ευγενία διώχνει τον Μάρκο: «Μακριά από το παιδί»

Αυτό που δε ξέρει, είναι πως στο δίπλα δωμάτιο παλεύει και η Ευγενία να φέρει στον κόσμο το μωρό της, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”.

Μόλις η Ευγενία γεννά το αγοράκι της, κλείνεται στον εαυτό της. Η γέννα ήταν δύσκολη κι επικίνδυνη. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την οικογένεια πως θα σωθεί είτε η μάνα, είτε το μωρό..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αιμορραγία σοκ για την Βασιλική

Μόλις η Ευγενία βγαίνει νικήτρια και το μωρό της μπαίνει ζωντανό σε θερμοκοιτίδα, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως, ένας μεγάλος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε κείνη και τον Μάρκο, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Η Ευγενία μαθαίνει πως ο Μάρκος έτρεχε στο πλευρό της Αλεξάνδρας και τρελαίνεται! Του φωνάζει πως δε θα ξανά πλησιάσει την ίδια ή το μωρό! Του απαγορεύει να κάνει το οτιδήποτε!

Ο Μάρκος της ζητάει συγγνώμη, αλλά είναι πολύ αργά.. Το ζευγάρι περνά τεράστια κρίση, παρόλο που ο καρπός του γάμου τους έχει έρθει στον κόσμο, για να τους ενώσει.. Άραγε, θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει την απόλυτη ανατροπή και…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *