Μαύρο Ρόδο: Αργός και βασανιστικός θάνατος

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Θέμη, στο Μαύρο Ρόδο. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Βίκου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τον Καστρινό. Οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά για όλους.

Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Βίκος δίνει εντολή δολοφονίας για τον Θέμη! Θέλει να τον κάνει να πληρώσει, με το ίδιο νόμισμα. Ζητά από τον Φρέντι να ρίχνει μικρές δόσεις δηλητηρίου στο φαγητό του Θέμη, για να τον στείλει αργά και βασανιστικά στον άλλον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Όσα θα δούμε

Πράγματι, ο Θέμης δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τον δηλητηριάσει, παρά την αδυναμία που αισθάνεται. Σύμφωνα με την Μαίρη Καράμπελα στο MYtv, μια μέρα καταρρέει στα χέρια του γιου του, ο οποίος τον ικετεύει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Η κάθε μέρα είναι κι ένας αγώνας επιβίωσης για τον αδίστακτο Θέμη. Οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, δε μπορεί να πάρει τα πόδια του, δε μπορεί να σταθεί όρθιος και να καταλάβει πως κάποιος προσπαθεί να του κάνει κακό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ


Σύντομα θα πάρει την απόφαση να επισκεφτεί τον γιατρό, λίγο πριν ο Βίκος του δώσει την τελευταία δόση του δηλητηρίου. Τότε είναι που ο Θέμης θα καταλάβει, μέσω της γνωμάτευσης, ότι κάποιος προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Ποιος είναι αυτός και ποιος ο σκοπός του; Ο Καστρινός τρελαίνεται, ξεκινά άμεσα θεραπεία για να αποβάλλει το δηλητήριο, αλλά η ζωή του κρέμεται από μια πάρα πολύ λεπτή κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *