Η Γη της Ελιάς: Καρτέρι θανάτου στήνει ο Δημοσθένης στον Ορέστη

Κι όμως, ο Δημοσθένης Καπερνάρος δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Ορέστη Αντωνιάδη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Για ακόμα μια φορά ο αδίστακτος μαφιόζος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για τον Ορέστη

Όπως θα δούμε και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο γυμναστής από την Αθήνα μπαίνει στο στόχαστρο του Δημοσθένη, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο άνδρας δίνει εντολή να ψάξουν τα πάντα για το παρελθόν του λέγοντας στους ανθρώπους του να βρουν όσα στοιχεία μπορούν καθώς πιστεύει πως λέει ψέματα για την ταυτότητά του.

Λίγες ημέρες μετά, ο Ορέστης αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα. Τότε, ο Δημοσθένης, δίνει εντολή στους συνεργάτες του να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ.

Τελευταία στιγμή όμως, ο Ορέστης τους αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να αντιδράσει. Χάρη στην οξυδέρκειά του και την καλή του τύχη, ο άνδρας γλιτώνει από το καρτέρι θανάτου, αλλά αντιλαμβάνεται πως η ζωή του βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Επιστρέφοντας στη Μάνη, ο Ορέστης καταγγέλλει στον Κουράκο την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Δημοσθένης, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, είναι έξαλλος που οι άνδρες του απέτυχαν.

πηγή

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σαπίζει στο ξύλο την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο αύριο Τετάρτη 19/4 – Ο λόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *