Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

Μια απρόοπτη εξέλιξη έρχεται οσονούπω στη «Γη της Ελιάς» με το Δημοσθένη να παρατά την Ασπασία και να φεύγει… Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

 

Από προηγούμενα επεισόδια έχουμε δει ότι όσο περνά ο καιρός ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις του Δημοσθένη με την Ασπασία.

 

Οι κόντρες μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν με το παραμικρό. Η Ασπασία χάρις και τις συμβουλές της ψυχολόγου της έχει γίνει μια άλλη γυναίκα. Δεν υπολογίζει πλέον τα θέλω του Δημοσθένη και χαράζει τη δική της πορεία.Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη – Spoiler: Η Ελπίδα μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας

Επιζητεί να βγει στην αγορά εργασίας. Θέλει να δουλέψει για πρώτη φορά πιστεύοντας ότι θα νιώσει καλύτερα. Ο Δημοσθένης αντιδρά στην επιθυμία της αυτή αλλά η Ασπασία αδιαφορεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι μια νέα περιπέτεια που θα περάσει στη συνέχεια το ζεύγος θα οδηγήσει το Δημοσθένη στην έξοδο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δημοσθένης θα δούμε να παρατά την Ασπασία και να φεύγει από το σπίτι τους. Κατά τις ίδιες πάντα όμως πληροφορίες ο Δημοσθένης δεν θα μείνει για πολύ μακριά από την Ασπασία αφού θα συμβεί κάτι και θα επιστρέψει τρέχοντας στη σύζυγο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η ένταση στη σχέση Μανώλη – Νικηφόρου και η απόπειρα αυτοκτονίας

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *