Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά την θετή μάνα της εγγονής του

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά την θετή μάνα της εγγονής τουΟ Ισίδωρος κινεί γη και ουρανό, στην γη της ελιάς, για να βρει την θετή μητέρα της εγγονής του. Θέλει να φτάσει στην αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος, παρόλο που η Αντιγόνη τον προειδοποιεί και του ζητάει να μείνει μακριά από αυτή την ιστορία.  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά την θετή μάνα της εγγονής του

Πατέρας και γιος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να εντοπίσουν αυτό το παιδί, που εγκατέλειψε πριν από χρόνια η Αντιγόνη. Οι έρευνες ξεκινούν και ο ντετέκτιβ του Μάνου σπεύδει στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι με ένα παιδί

Πολύ σύντομα, ο Ισίδωρος θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα. Η θετή μητέρα της εγγονής του εντοπίστηκε και το μόνο που μένει, είναι να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού. Στο μεταξύ, ο Μάνος ξεκαθαρίζει στην αδελφή του πως ο πατέρας του την πέταξε από την περιουσία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά την θετή μάνα της εγγονής του

Εκείνη, εξοργισμένη από τη στάση τους, φωνάζει πως δε την ενδιαφέρουν τα λεφτά! Το μόνο που θέλει, είναι να μη σκαλίζουν άλλο το παρελθόν της και να μην έρθουν ποτέ σε επαφή με το παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 27-28-29: η Αλεξάνδρα χάνει το μωρό και τρελένεται

Βέβαια, είναι πολύ αργά. Ο Ισίδωρος έχει ήδη μιλήσει με την θετή μητέρα και ετοιμάζει τις βαλίτσες του, στην γη της ελιάς. Θέλει να την συναντήσει, να την ρωτήσει για τη διαδικασία της παράνομης αυτής υιοθεσίας, καθώς και να της επιβάλλει να εξετάσουν το γεγονός αυτό από την αρχή, δικαστικά.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στους Βρεττάκους. Ποιος θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του; Η οικογένεια χωρίζεται ξανά σε στρατόπεδα.  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά την θετή μάνα της εγγονής του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *