Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 112 , 113 , 114 , 115 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 112 στις 22/5/2023
Επεισόδιο 112
Δευτέρα

Ο Σαράντος βρίσκει έξω απ’ το μοναστήρι την Φιλαρέτη και την πιέζει να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα οστά του πατέρα του. Στην Πάτρα ο Γιαννίκος έχει στην Ασφάλεια την Όλγα και της ασκεί ασφυκτική πίεση ενώ ταυτόχρονα συλλαμβάνεται και ο Λουκάς.

Ο Μπόγρης, ζητά επίμονα από τον Σταυρίνος να παραμείνει στην Γερακιανή. Την επόμενη μέρα ο Σταυρίνος ξαφνιάζει την Τασούλα που τον βλέπει να κρατάει ένα κουτάκι που περιέχει ένα δαχτυλίδι. Στη συνέχεια δείχνει με καμάρι στο χωριό το δαχτυλίδι της παρόλο που παραμένει επιφυλακτικές όσων αφορά τις προθέσεις του.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 113 στις 23/5/2023
Επεισόδιο 113
Τρίτη

Στο μεταξύ η Αυξεντία με τις ξαφνικές εκλάμψεις της αναστατώνει την Ελισάβετ γιατί της θυμίζει όσα θέλει να ξεχάσει. Τις μέρες που έζησε με τον Πέτρο στην Πάτρα και τον έρωτά τους.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που της προκαλεί αναστάτωση. Οι τάσεις λιποθυμίας επανέρχονται και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων της να είναι καλά αλλά της λείπει ένα, αυτό που λέει ότι είναι έγκυος. Ο Γιώργος με την Όλγα προσπαθούν να κρατήσουν τον Σταυρίνο στο σκοτάδι για τους όρους της συνεργασίας με τα εστιατόρια.

Μετά την σύλληψη του ο Λουκάς απαιτεί από την Θάλεια να παραδεχτεί ότι αυτή τον κατέδωσε αλλά εκείνη το αρνείται σθεναρά. Η Ντέπυ Ζαμάνου απ’ την άλλη ζητάει αντάλλαγμα από το Θέμη για να βοηθήσει τον ανιψιό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αιματηρρό ραντεβού- Σκοτώνουν τη Βιολέττα μπροστά στα μάτια του Λυκούργου!

Η Τασούλα δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι της στο χωριό αν και παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του Σταυρίνου. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος σοκάρεται όταν πετυχαίνει το Βίκο με την Αλεξία στο σπίτι της Κύρας.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 114 στις 24/5/2023
Επεισόδιο 114
Τετάρτη

Η Ελισάβετ μαθαίνει τελικά ότι είναι έγκυος. Το σοκ για εκείνη είναι τεράστιο και αδυνατεί να διαχειριστεί την φοβερή αλήθεια. Όλα της τα όνειρα για μια γαλήνια ζωή στο μοναστήρι γκρεμίζονται και υποφέρει από τύψεις. Ξέρει ότι δεν θα μείνει για πολύ ακόμα κρυφό αυτό που της συμβαίνει κι αισθάνεται πως βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Αν κρατήσει το παιδί θα πρέπει να βγάλει το ράσο οριστικά ενώ το να διακόψει την κύηση της για την ίδια είναι μια πολύ βαριά αμαρτία. Ράκος η νεαρή δόκιμη, επισκέπτεται το γιατρό προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της.

Τα χειρότερα έρχονται όταν ο Γεράσιμος μαθαίνει ότι η αγαπημένη του περιμένει παιδί. Οργισμένος δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο, τον άνθρωπο που την έκλεψε και του κατέστρεψε τη ζωή. Ο Λευτέρης του επιτίθεται για την εμμονή που έχει με την κόρη του.

Για να θολώσει τα νερά ο Βίκος δίνει στην Αλεξία το φάκελο του Φραντζή. Εκείνη όμως επειδή έχει πληροφορηθεί από τον Παναγιώτη το θάνατο του Φραντζή παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη. Τελικά η Αλεξία τον στριμώχνει για τα καλά αλλά την τελευταία στιγμή εκείνος καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια όσων αφορά την εξαφάνιση της Κύρας.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 115 στις 25/5/2023
Επεισόδιο 115
Πέμπτη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η αδελφή της Ασπασίας – Έρχεται στην Μάνη

Ο Βίκος προβληματίζεται πολύ για την σχέση τους. Καταλαβαίνει ότι παίζει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και αποφασίζει να απομακρυνθεί από κοντά της. Στο μεταξύ ο Θέμης στριμώχνει την Αλεξία και της ζητάει εξηγήσεις για τις επαφές της με τον Βίκο.

Ο Καστρινός ζητά από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA. Στην ταβέρνα της Ευτυχίας, προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας και του Σταυρίνου. Η συμπεριφορά της Τασούλας όμως γεμίζει υποψίες τον Γιώργο ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν ανακαλύψει ότι πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο Γιώργος; Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία, για να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο μητροπολίτης όμως έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του. Έτσι ζητά από την Φιλαρέτη να του πει αν θα προχωρήσουν άμεσα στην κουρά της Ελισάβετ ή όχι. Ο Πέτρος δέχεται ένα τηλεφώνημα που του δίνει την αφορμή να επιστρέψει και πάλι στην Γερακιανή.

Σε απόγνωση η Ελισάβετ, δεν αντέχει άλλο το βάρος του μυστικού της. Για να το βγάλει από μέσα της αποφασίζει να μιλήσει σε έναν άνθρωπο που ξέρει ότι θα την καταλάβει και δεν θα την επικρίνει. Με τρεμάμενη φωνή εξομολογείται στην Φιλαρέτη το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει εξαιτίας της εγκυμοσύνης της.

Η μοναχή, συγκλονίζεται αλλά προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ξέρει βέβαια πόσο δύσκολα θα βρεθεί λύση σε αυτό που της συμβαίνει. Όμως και οι δυο αγνοούν ότι κάποιος ακούει τη συζήτηση τους και δεν είναι άλλος από τον μητροπολίτη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *