Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Οι ήρωες της καθημερινής σειράς του mega Η Γη της Ελιάς ζουν την κορύφωση του δράματος καθώς μετά την δολοφονία της Μυρτάλης ακολουθεί ο θάνατος του Αλέξη.Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

 

Η αρχή του τέλους για τον Αλέξη ξεκινά τη στιγμή που με τα ίδια του τα χέρια στέρησε για πάντα τη ζωή της αγαπημένης του Μυρτάλης. Αμέσως μετά σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στην Αερόπολη με τους κεντρικούς ήρωες να βρίσκονται σε κατάσταση θρήνου και βαθύ πόνου.

Ο πρώτος άνθρωπος που μαθαίνει για τη δολοφονία της Μυρτάλης είναι η Μαργαρίτα στην οποία τηλεφωνεί ο Αλέξης και την ενημερώνει για το έγκλημα του. Η γυναίκα σοκαρισμένη και κατακλυσμένη από ενοχές και τύψεις που δεν πρόλαβε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο οδηγεί με πόνο καρδιάς τον γιο της στα χέρια των Αρχών.

Αργότερα βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη καθώς μαθαίνει για όλα τα φρικτά εγκλήματα που είχε διαπράξει και καταρρέει. Η Μαργαρίτα είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ενώ ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις κακές πράξεις του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: η Βασιλική πεθαίνει με σκληρό τρόπο!

Λίγες ημέρες αργότερα η Μάνη ντύνεται στα μαύρα και όλο το χωριό δίνει το παρών στην κηδεία της Μυρτάλης. Μάλιστα εκεί, βρίσκεται και ο Στέφανος που έχει ενημερωθεί από τον πατέρα του για την τραγική κατάληξη της πρώην συντρόφου του.

Μοναδική απουσία είναι η Μαργαρίτα η οποία από ντροπή δεν πηγαίνει στην νεκρώσιμη ακολουθία αλλά επισκέπτεται μόνη της μετά το νεκροταφείο. Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο κρατητήριο για να δει τον Αλέξη.

Βαριά λόγια και έντονα συναισθήματα αποτελούν τα βασικά στοιχεία αυτής της συνάντησης, η οποία είναι και η τελευταία ανάμεσα σε μητέρα και γιο. Ο Αλέξης δεν αντέχει στην σκέψη ότι θα περάσει όλη του τη ζωή πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Γνωρίζει ότι δεν θα γλιτώσει για τις πράξεις του ενώ δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του και τα σκληρά λόγια της μητέρας του όταν τον συνάντησε στο κρατητήριο. Η απόρριψη της Μαργαρίτας τον τρελαίνει ακόμη περισσότερο και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει σαν φάντασμα την γιαγιά Ειρήνη

Έτσι βρίσκει τρόπο και αυτοκτονεί μέσα στο κελί του. Λίγο μετά οι αστυνομικοί εντοπίζουν το άψυχο σώμα του και η είδηση της αυτοκτονίας του προκαλεί σοκ σε όλη την πόλη. Όταν μαθαίνει για το τραγικό τέλος του η Μαργαρίτα μία ακόμα μαχαίρια σκίζει τα σωθικά της γυναίκας.

Ξεσπάει σε κλάματα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μονάκριβο παιδί της αυτοκτόνησε. Ωστόσο δυστυχώς δεν είναι πολλοί άνθρωποι που νιώθουν συμπόνια για το χαμό του Αλέξη και η μητέρα του βρίσκεται σε άβολη θέση.

Η μόνη που έχει κοντά της είναι η Αθηνά η οποία την παρηγορεί και της συμπαραστέκεται. Μάλιστα την συνοδεύει στην καύση της σορού του Αλέξη. Ύστερα απ’ όλα αυτά η Μαργαρίτα το μόνο που θέλει είναι να αφήσει για πάντα τη Μάνη και να φύγει μακριά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *