Η Μάγισσα: Ολα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

Η Μάγισσα: Ολα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές -Ολα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια .

 

Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες γιορτάζουν την γέννηση του νεότερου μέρους τους.

 

Αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ, καθώς το μωρό εξαφανίζεται και εντοπίζεται νεκρό. Ύποπτη είναι η νεαρή υπηρέτρια Θεοφανώ, η οποία βλέπει οράματα. Παράλληλα ο Αντρέι, ένας Έλληνας από την Οδησσό, φτάνει στη Μάνη με ένα μεγάλο μυστικό της αποσκευές του.

Μάνη1817: Η Θεοφανώ υπηρετεί με αφοσίωση την οικογένειά του καπετάνιου Μιχαήλ Λάσκαρη. Η οικογένεια του ετοιμάζεται να γιορτάσει στον πύργο της το σαράντισμα του νεότερου μέλος της.

Οι ετοιμασίες γίνονται με κάθε επισημότητα, ενώ στην τελετή παρευρίσκεται και η οικογένεια της νύφης.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Το σκοτεινό πρόσωπο του Ιπποκράτη Πανόπουλου

Ο πατέρας της, Σπήλιος Γερακάρης συμφώνησε σε αυτόν τον γάμο σε μία προσπάθεια ενώ ένωσης των πατρίων, παρά τις άλυτες διαφορές που ακόμα ταλανίζουν τις σχέσεις τους. Εν τω μεταξύ ο Αντρέι Σιντόροφ, Έλληνας από την Οδησσό, ταξιδεύει με ένα τουρκικό πλοίο, κουβαλώντας ένα μεγάλο μυστικό.

Όταν το καράβι το κουρσέψουν οι πειρατές του Σπήλιου, τα πάντα θα ανατραπούν στη ζωή του Αντρέι. Το ίδιο βράδυ το μωρό εξαφανίζεται και η Θεοφανώ καθοδηγούμενη από ένα όραμα, ψάχνει να το βρει. Η κοπέλα εντοπίζει το βρέφος νεκρό και η είδηση συγκλονίζει τους πάντες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Θεοφανώ συλλαμβάνεται και κρατείται φυλακισμένη, καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Ωστόσο όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι, για το χαμό του μωρού είναι οι Μπραιτάνοι.

Μια οικογένεια, που σύμφωνα με το περιοδικό MyTV,μέχρι πρότινος βρισκόταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση ήταν Λασκαραίων είναι πολύ σκληρή.

Ο Αντρέι για να γλιτώσει τη ζωή του αποκαλύπτει στον Θράσο και τον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δύο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *