Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να ξεχάσει για πάντα τον Πέτρο και να μείνει στο μοναστήρι.Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Έτσι οργανώνει την τελετή της κουράς της, αγνοώντας τα υπόλοιπα σημάδια που παρουσιάζει η υγεία της. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο κελί η κοπέλα έχει συνεχώς ζαλάδες και έντονη αδιαθεσία.

Μάλιστα η περίπτωση της έχει αρχίσει και συζητιέται μέσα στο μοναστήρι. Οι περισσότερες υποψιάζονται που μπορεί να οφείλονται τα ύποπτα συμπτώματα ωστόσο εκείνη δε φαντάζεται την αλήθεια.Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Ο πατέρας της, ο Λευτέρης, βλέποντας την κόρη του σε αυτή την κατάσταση αποφασίζει να την βοηθήσει και της κλείνει κρυφά από ‘κείνη ραντεβού με ένα γυναικολόγο. Αμέσως μετά της ζητάει να τον συνοδεύσει στο γιατρό.

Η Ελισάβετ δέχεται πρόθυμα χωρίς να ξέρει την ειδικότητα του γιατρού που θα την εξετάσει. Φτάνοντας στο ιατρείο πράγματι, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός ενημερώνει το Λευτέρη ότι η κόρη του είναι έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άγριο ξύλο στο καφενείο του χωριού – Τι συμβαίνει;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη τότε χαλάλι όσα έζησα

Ο άντρας στο άκουσμα της είδησης σοκάρεται και φοβάται για το μέλλον. Τώρα που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του δεν ξέρει ούτε πως να το πει στην κόρη του ούτε και τι πρόκειται να συμβεί από δω και στο εξής στη ζωή της.

Μη έχοντας που να στραφεί απευθύνεται στην Ευτυχία και της ζητάει να τον βοηθήσει για να μπορέσει να αποκαλύψει στην Ελισάβετ πως είναι έγκυος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *