Οπαδική βία: Χτυπούσαν τον 16χρονο με σιδερογροθιά – Ξεσπά η μητέρα του

 

Οπαδική βία: Χτυπούσαν τον 16χρονο με σιδερογροθιά – Ξεσπά η μητέρα του

Οπαδική βία: Χτυπούσαν τον 16χρονο με σιδερογροθιά – Ξεσπά η μητέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 16χρονο και ένα ακόμη άτομο το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει τον έφηβο. Οπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές σε ανακοίνωσή τους, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και σε 20χρονο, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια του παθόντα, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου φερόμενου ως δράστη, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι δράστες στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την μπλούζα του ανήλικου, του τράβηξαν απότομα το χέρι με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ώμου ενώ όπως φαίνεται τον χτυπούσαν με σιδερογροθιά.

Διαβάστε Επίσης  Ποινική δίωξη σε βάρος πασίγνωστου τράπερ για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας

Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου

Το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, με την μητέρα του να είναι στο πλευρό του.

«Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο… Το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

 

Η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμορραγούσε συνεχώς από τη μύτη και είχε γδάρει και το χέρι του, ενώ σύμφωνα μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα -η οποία διερχόταν με το ΙΧ αυτοκίνητό της από το σημείο- για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος.

Διαβάστε Επίσης  Κουκάκι: Σπείρα εξαπατά ηλικιωμένους με πρόσχημα χρέη των παιδιών τους

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Οι δύο επιτιθέμενοι πλησίασαν τον 16χρονο, ο οποίος φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ.

Άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. Μάλιστα, οι δύο δράστες φέρεται να άρπαξαν με τη βία τη ζακέτα του ανήλικου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *