Σασμός Spoiler: Πώς Ο Ρόλος Της Θεοδώρας Αλλάζει Την Ιστορία!

Σασμός Spoiler: Πώς Ο Ρόλος Της Θεοδώρας Αλλάζει Την Ιστορία!Σασμός spoiler: Μια είδηση θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Θεοδώρας. Τα επεισόδια που ακολουθούν είναι σκέτη φωτιά. Η σειρά θα επιστρέψει από Σεπτέμβριο ακόμη πιο ανανεωμένος και έτοιμος να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Αλλά μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου έχουμε ακόμα μερικές ανατρεπτικές εκκρεμότητες. Ο Μανώλης έχει αλλάξει αρκετά και το αντιλαμβάνονται όλοι. Τόσο η Θεοδώρα, όσο και η Κλαίρη.Σασμός Spoiler: Πώς Ο Ρόλος Της Θεοδώρας Αλλάζει Την Ιστορία!

Ο Μανώλης πάλι ταλαιπωρείται από εφιάλτες. Μετά τη κουβέντα που είχε με τον Μαθιό, δεν ξέρει τι να κάνει. Η ώρα του γάμου έρχεται και εκείνος δεν μπορεί να αποφασίσει. Θα τον δώσει στην αστυνομία ή όχι; Οι δύο γυναίκες προσπαθούν να τον βοηθήσουν, εκείνος όμως κλείνεται στον εαυτό του και μοιάζει ανήμπορος να σκεφτεί λογικά. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου όμως ο Μανώλης τα ξερνάει όλα στην Θεοδώρα. Ο Μαθιός είχε σκοτώσει τον Στεφανή. Και εκείνος τα είχε δει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Η κοπέλα παγώνει ακούγοντας τον αδερφό της να της λέει αυτή την φριχτή αλήθεια. Θυμάται τον Πετρή που έφυγε άδικα και τον είχε κατηγορήσει ενώ δεν έφταιγε. Και την πνίγουν οι ενοχές. Τα δύο αδέρφια πλακώνονται από τις τύψεις, το άγχος και την πίεση. Λοιπών, Τι θα κάνουν άραγε για να ξεμπερδέψουν; Τελικά η Θεοδώρα θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Μανώλη στην αστυνομία λίγο πριν το φινάλε, και θα αλλάξει όλη η ιστορία;

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Ορέστης «στριμώχνει» την Όλγα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *