Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

 

Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

Δεν μπόρεσε τελικά να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά της.Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

Ο Αστέρης είναι απόλυτα δοσμένος στην Αργυρώ και στα επόμενα επεισόδια οι δυο τους, θα γίνουν ξανά ζευγάρι.

Μόνο που η Καλλιόπη, παραμονεύει και έχει τους δικούς της φόβους. Όταν έμαθε πως του είχε κρύψει την γέννηση του μικρού Πέτρη, δεν ήθελε να την βλέπει μπροστά του, όμως με τον καιρό κατάλαβε τους λόγους που την έκανα να πάρει αυτή την απόφαση.

Είναι γεγονός πως ο Αστέρης Σταματάκης δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Αργυρώ Βρουλάκη και στα επόμενα επεισόδια θα γίνει απόλυτα σαφές πως το ζευγάρι παρά τις διαφορές που χωρίζουν τις οικογένειές τους, θα αποφασίσει πως θα έχουν ένα κοινό μέλλον.

 

Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

 

Πιο συγκεκριμένα στο γλέντι που θα γίνει προς τιμήν του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο Αστέρης θα συνειδητοποιήσει πως το μέλλον του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε και θα της το πει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35. Από 4/12 ως 7/12

“Η μοίρα ήξερε που μας έφερε μαζί. Με πλήγωσε, Αργυρώ, αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να μην είμαι μαζί σου. Προσπάθησα και τελικά κατάλαβα τους λόγους που σε έκαναν να κρατήσει μακριά μου το παιδί.

Θέλω όμως αυτό να είναι το τελευταίο γεγονός που μπαίνει ανάμεσα μας”, θα της πει και θα επισφραγίσουν την απόφασή τους να είναι ξανά μαζί με ένα φιλί. Λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους θα ζήσουν ένα βράδυ πάθους που θα τους μείνει αξέχαστο.

 

Η εγκυμοσύνη και οι φόβοι της Καλλιόπης.

Καιρό τώρα η Καλλιόπη δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον γιο της και την Αργυρώ. Ενώ στην αρχή φαινόταν να είναι μαζί, απομακρύνθηκαν ξαφνικά αλλά στη συνέχεια κατάλαβε πως το ζευγάρι δεν είναι εύκολο να χωρίσει, πράγμα που επιβεβαίωσε ρωτώντας ξεκάθαρα τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία βλέπει τη φωτογραφία και παγώνει…

“Σου το έχω πει ξεκάθαρα πως η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου, μάνα. Όχι δεν θα χωρίσουμε και όχι δεν θα δώσουμε σημασία στις κατάρες της οικογένειας μας”, της λέει κι εκείνη καταλαβαίνει πως κάτι άλλο έχει συμβεί για να είναι απόλυτος ο γιος της. Και το μυαλό της πάει στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Οι υποψίες της αρχίζουν να γίνονται βεβαιότητα μέσα από διάφορες κουβέντες με τον Αστέρη και μη θέλοντας να φάει παραπάνω χρόνο θα μιλήσει στον Παύλο.

“Τί θα γίνει αν οι φόβοι μας γίνουν πραγματικότητα; Αν η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιου μου;” τον ρωτάει και παρόλο που ο Παύλος ξέρει την αλήθεια θα προσπαθήσει να την πείσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *