Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

Γεγονότα που κόβουν την ανάσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια την δραματικής σειράς στο mega η γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

Όπως θα παρακολουθήσουμε ο Αλέξης αφού σκοτώνει τη Μυρτάλη καταλήγει στα χέρια των Αρχών. Τότε αποκαλύπτονται όλοι οι φόνοι που έχει κάνει και η Μαργαρίτα τρελαίνεται από ενοχές.

Από την άλλη η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος είναι και πάλι μαζί. Όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το φινάλε της Μυρτάλης βάφεται με αίμα και όλη η Μάνη θρηνεί για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της.

Η αρχή του τέλους έρχεται όταν η κοπέλα στην προσπάθεια της να γλιτώσει από την τρέλα και την μανία του Αλέξη οργανώνει κρυφά την φυγή της στην Ελβετία. Μάλιστα κάποια στιγμή η Μυρτάλη εξομολογείται τρομοκρατημένη στην Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στην Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι πιο ρομαντικές διακοπές, για το πιο «βασανισμένο» ζευγάρι

Το γεγονός αυτό στεναχωρεί και προβληματίζει έντονα τη γυναίκα η οποία αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με το περιοδικό myTv, ζητάει εισαγγελική εντολή για να κλείσει τον γιο της σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Όμως οι εξελίξεις την προλαβαίνουν. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του σχεδιάζει να τον εγκαταλείψει και χάνει εντελώς τα λογικά του. Έτσι λίγα λεπτά πριν φύγει για πάντα από την Μάνη εισβάλει στο σπίτι της. Βλέποντας την με τη βαλίτσα στο χέρι σαστίζει.

Τότε την πλησιάζει και με τρεμάμενη φωνή την παρακαλάει να μην τον αφήσει. Η Μυρτάλη όμως είναι αποφασισμένη να λύσει τα δεσμά της και αρνείται. Η άρνηση της να μείνει κοντά του, τον οδηγεί στην απόλυτη παράνοια και με θολωμένο μυαλό την σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το φάντασμα του Τζανέτου απειλεί τον Μιχαήλ

Το φονικό μαθαίνετε γρήγορα σε όλη την Μάνη και σοκάρει τους πάντες, ιδιαίτερα τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου αλλά και την Μαργαρίτα. Η τελευταία καταδίδει τον γιο της στην αστυνομία θέλοντας να λυτρώσει την ψυχή της Μυρτάλης που χάθηκε τόσο άδικα εξαιτίας του.

Ο Αλέξης λοιπόν φτάνει ενώπιον των Αρχών και ύστερα από μία σειρά ανακρίσεων έρχονται στο φως όλοι οι φόνοι που έχει κάνει. Όταν η Μαργαρίτα μαθαίνει ότι ο γιος της έχει αφαιρέσει τη ζωή από την πρώην κοπέλα του την Μάρθα, το σύντροφό της το Γεράσιμο, τον ετεροθαλή αδελφό του, Νικήτα και το Μιχάλη Οικονομέα τρελαίνεται καθώς διαπιστώνει ότι είναι μανιακός δολοφόνος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *