Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσειΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στην σειρά είναι πολλές καθώς Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει.

Η ηθοποιός που υποδύεται την «Αντιγόνη» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA « Η Γη της Ελιάς», Ήβη Νικολαΐδου, μίλησε στο «Τι λες τώρα» για τον ρόλο της αποκαλύπτοντας πως στην συνέχεια θα υπάρξουν ανατροπές!

Η Ήβη Νικολαΐδου, η τηλεοπτική «Αντιγόνη» από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε στο «Τι λες τώρα» για τον ρόλο της και την πρόσφατη σκηνή, που «σώζει» τον «Ισίδωρο», τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Γαλανός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

«Με βαριά καρδιά η Αντιγόνη σώζει τον Ισίδωρο, ωστόσο αργότερα θα έρθουν κοντά αυτοί οι δύο ως πατέρας και κόρη, ωστόσο αυτό θα φέρει μία κόντρα με τον γιο του, τον Μάνο! Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη , ωστόσο θα έρθει σε ρήξη με τον Μάνο, ο οποίος θα προσπαθήσει να την απομακρύνει ακόμα και από τις φίλες της», αποκάλυψε.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

«Με βοηθούν πάρα πολύ οι άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά, είναι όλοι τους υπέροχοι, δεν έχω νιώσει άβολα», προσθέτει η ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στον πατέρα του μετά το διαζύγιο

Για την τηλεοπτική σχέση της με τον Σπύρο Νικολαΐδη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι φίλες της «ζηλεύουν» για τις σκηνές με τον «Δημήτρη», ωστόσο, αποκαλύπτει πως το τηλεοπτικό αυτό ζευγάρι θα απομακρυνθεί για πολλούς λόγους και η ίδια η «Αντιγόνη» θα μάθει για το ποιόν του.

«Η Αντιγόνη φοβάται να αφεθεί γι’ αυτό απομακρύνεται από τον Δημήτρη. Φοβάται ότι θα πάθει το ίδιο με την μητέρα της», δήλωσε.

Να θυμίσουμε ότι η Ήβη Νικολαΐδου συμμετέχει και στην παράσταση «170 τετραγωνικά» στο θέατρο «Ιλίσια – Βολανάκης».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *