Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος παντρεύεται

Μπορεί ο Ισίδωρος να μη σκέφτεται τον γάμο, όμως η μοίρα του επιφυλάσσει άλλο παιχνίδι, στην γη της ελιάς. Η τρίτη σεζόν προβλέπεται γεμάτη ευχάριστες ανατροπές για ορισμένους πρωταγωνιστές.

Ο Ισίδωρος έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του και νιώθει ευτυχισμένος. Βέβαια, μέσα του δυσκολεύεται να καλύψει το κενό που του άφησε ο θάνατος της γυναίκας του. Μία νέα σύντροφος θα τον κάνει να αναθεωρήσει και να δει ξανά τη ζωή αλλιώς. Ποια θα είναι αυτή;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα

Η Αμαλία, η γραμματέας που ο ίδιος έδιωξε άρον άρον, επιστρέφει στη Μάνη. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί το λάθος του και της ζητάει να συνεργαστούν ξανά, κρατώντας τις σχέσεις τους σε επαγγελματικό επίπεδο.


Η ίδια, αν και διστακτική, δέχεται κι αναλαμβάνει δράση ως γραμματέας του Δημάρχου. Όσο περνάει ο καιρός, ο Ισίδωρος καταλαβαίνει πως ήταν όλα μια τεράστια παρεξήγηση και πως ποτέ δεν έπρεπε να την αμφισβητήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάνου

Η τρίτη σεζόν θα τους βρει μαζί, αγαπημένους και μονιασμένους. Θα είναι, όμως, η Αμαλία που θα κάνει τον Ισίδωρο να σκεφτεί τον γάμο, στην γη της ελιάς; Το ζευγάρι αυτό θα μας απασχολήσει αρκετά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *