Πανσέληνος Μαΐου 2023: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και τι σημαίνει για το ζώδιό σου

 

Πανσέληνος Μαΐου 2023: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και τι σημαίνει για το ζώδιό σου

Πανσέληνος Μαΐου 2023: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και τι σημαίνει για το ζώδιό σου

 

Όπως τον Απρίλιο είχαμε το Ροζ Φεγγάρι, τώρα έχουμε το Φεγγάρι των Λουλουδιών, το οποίο έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων των ζωδίων, επειδή κανείς δεν είναι αρκετά τυχερός για να το γλιτώσει κι αυτό.

Στις 5 Μαΐου, όλοι πρέπει να έχουμε τον νου μας. Δες παρακάτω, λοιπόν, τι να περιμένεις για το ζώδιο σου – για να μη λες μετά ότι δεν σε προειδοποίησε κανείς.

 

Πανσέληνος Μαΐου 2023: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και τι σημαίνει για το ζώδιό σου

 

Κριός

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις όσα θεωρείς πραγματικά σημαντικά στη σχέση σου. Τώρα, αυτό είτε θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια με τους ανθρώπους σου, είτε θα φέρει μία περίοδο κρίσης, καθώς θα δεις ότι, τελικά, δεν θέλετε τα ίδια πράγματα.

Ταύρος

Έρχεται ένα κρίσιμο σημείο στην ζωή σου, καθώς πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Από συγκατοίκηση με τον σύντροφο σου, μέχρι επαγγελματικές συμφωνίες, τώρα είναι η στιγμή να δεις αν θα πεις το μεγάλο «ναι», ή το «όχι».

Διαβάστε Επίσης  Τι κάνουν τα ζώδια ένα βαρετό βράδυ

Δίδυμος

Θα αλλάξει η καθημερινότητά σου και, επιτέλους, θα βγεις από το comfort zone σου. Ίσως ξεκινήσεις γυμναστήριο, ίσως ακολουθήσεις έναν διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο – θα κάνεις σίγουρα μία κίνηση που θα ταράξει τη ρουτίνα σου.

Καρκίνος

Θα ακολουθήσεις την καρδιά σου τώρα, περισσότερο από ποτέ. Από την ερωτική σου ζωή μέχρι τα χόμπι και τη δημιουργικότητα σου, θα βάλεις τη λογική στην άκρη και θα ακολουθήσεις τυφλά το συναίσθημα.

 

Λέων

Ετοιμάσου να τα πάθεις όλα – σε συναισθηματικό επίπεδο, πάντα. Η ερωτική και οικογενειακή ζωή σου, αναμένεται να ταρακουνηθεί γερά αυτήν την εποχή, ενώ ενδέχεται να τελειώσει μία κατάσταση που είχες συνηθίσει εδώ και καιρό.

 

Παρθένος

Επιτέλους, θα είσαι ανοιχτόμυαλος και αυτό θα βγει προς τα έξω. Θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα εκφραστείς δημιουργικά, θα έχεις ιδέες και θα τις υλοποιήσεις.

 

Ζυγός

Είναι μία καλή στιγμή να δώσεις στα οικονομικά σου την προσοχή που τους αξίζει. Πρόσεξε πολύ τα έξοδα σου και σκέψου τις κινήσεις σου.

Διαβάστε Επίσης  Τα 4 ζώδια που είναι επιρρεπή στο άγχος

 

Σκορπιός

Μεγάλες αλλαγές, σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) που τελειώνουν, αναλαμπές για τη ζωή σου – έχει να γίνει χαμός και ένα μεγάλο κεφάλαιο θα κλείσει. Καλή τύχη από εμάς.

 

Τοξότης

Είναι μία καλή στιγμή να καθίσεις και να σκεφτείς. Μπορεί να δυσκολευτείς, καθώς θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου, όμως θα αφήσεις πίσω σου ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς, άγχη και φόβους.

 

Αιγόκερως

Έρχονται αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή και τον φιλικό σου κύκλο. Μπορεί να γνωρίσεις νέα άτομα, ίσως χάσεις κάποιους – να θυμάσαι πως, στο τέλος της ημέρας, όλα είναι για καλό.

 

Υδροχόος

Επιτέλους, η καριέρα σου θα κινηθεί ανοδικά και ο κόπος σου, θα αναγνωριστεί. Από προαγωγή ή αύξηση, μέχρι μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, θα φτάσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου και αυτό θα βγει προς τα έξω.

 

Ιχθύς

Για εσένα, για κάποιον παράδοξο λόγο, όλα θα πάνε καλά. Θα κινηθείς προς νέες κατευθύνσεις, θα βάλεις νέους στόχους και θα κατακτήσεις τους υπάρχοντες – γενικά, ξεκινά μία όμορφη περίοδος της ζωής σου.

 

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *