Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιός της Φιλαρέτης και ζητά τεστ DNA

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η κόρη του Ζαμάνου η Ντέπυ απειλεί τον Θέμη να ανακαλέσει η Φιλαρέτη την μήνυση που έκανε στον πατέρα της. Ο άντρας τελικά λυγίζει στις πιέσεις της και προσπαθεί να υλοποιήσει το αίτημα της, ενώ παράλληλα αναζητά μανιωδώς στοιχεία για το χαμένο γιο της πρώην ηγουμένης, καθώς της έχει δώσει τον λόγο του ότι θα την βοηθήσει να τον βρει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV κάνοντας κάποιες απαραίτητες ενέργειες ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών και φτάνει σε ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Αυτό δεν είναι άλλο, από το ότι ο Βίκος είναι το παιδί της Φιλαρέτης.

Η αποκάλυψη αυτή τον κάνει να χάσει το μυαλό του, καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο εχθρό του. Παρόλο που τα στοιχεία που έχει στα χέρια του δεν αφήνουν πολλά περιθώρια λάθους, ο Θέμης θέλει να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να εξακριβώσει ότι είναι αλήθεια αυτό που ανακάλυψε, χωρίς όμως να πει τίποτα σε κανέναν.

Έτσι λοιπόν τηλεφωνεί στην Φιλαρέτη και της ζητάει ένα στοιχείο για να πραγματοποιήσει μία εξέταση DNA, ώστε να σιγουρευτεί ότι ο Βίκος είναι γιος της. Εκείνη που θέλει όσο τίποτα άλλο να βρει το παιδί της, του στέλνει άμεσα όλα όσα χρειάζεται και αγωνιά για τα νέα που θα της φέρει ο Καστρινός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *