Γη της Ελιάς: Έτσι θα αυτοκτονήσει ο Αλέξης

Η αυτοκτονία του Αλέξη θα σκάσει σαν κεραυνός, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός, μόλις σκοτώσει την αγαπημένη του, θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί άλλο να ζήσει χωρίς εκείνη στο πλευρό του.

Η απόγνωση θα τον κυριεύσει… Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον παρηγορήσει. Μόλις σκοτώσει την Μυρτάλη, θα το μετανιώσει φρικτά. Η Μαργαρίτα θα μάθει για αυτό που έκανε ο γιος της και θα τον πάει στην αστυνομία.

Ο Αλέξης θα φυλακιστεί και η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει… Οι μέρες στο κελί θα κυλούν βασανιστικά και η μοναξιά θα τον πνίξει, θα τον κάνει να υποφέρει. Δε θα αντέξει την απομόνωση, τον θάνατο της Μυρτάλης..

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Αλέξης βλέπει πως η μόνη λύση που του έχει απομείνει, στην γη της ελιάς, είναι η αυτοκτονία. Έτσι, αυτοκτονεί μόνος του μέσα στο κελί, δίνοντας ένα δραματικό τέλος στη ζωή του.

Η Μαργαρίτα το μαθαίνει, αλλά ήδη η καρδιά της έχει κοπεί στα δύο.. Ο γιος της πέθανε, από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή για όλους τους φόνους που έχει διαπράξει. Η αυτοκτονία του θα σκάσει σαν κεραυνός, αλλά δε θα πληγώσει κανέναν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *