Παγιδευμένοι: Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει

Ο Σταύρος και ο Ανδρέας, βλέποντας κρυφά από τον Δημήτρη και την Άννα, όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο εργαστήριο της αστυνομίας, ανακαλύπτουν ότι ο Σπύρος άλλαξε το όπλο της δολοφονίας του
Κοσμά. Μπορεί αυτό να είναι αδιανόητο, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν την υπόθεση…

Την ίδια ώρα, ο Σπύρος, έχοντας καταλάβει ότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει, γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στα παιδιά του και τους ζητά να τον συγχωρέσουν. «Δεν αξίζω πια να αναπνέω», τους γράφει
χαρακτηριστικά. Παράλληλα, με μεγάλη προσοχή καταστρώνει το σχέδιο του για να μπορέσει τουλάχιστον να γλιτώσει τον γιο του, Θοδωρή, από το κακό που βλέπει να έρχεται. Στη συνέχεια, βρίσκει το πατέρα του και του λέει ότι ο κατηγορούμενος για τον φόνο του Κοσμά είναι πλέον ελεύθερος, αφού είχε δυνατό άλλοθι.

Εκείνος ξεσπά, καθώς από την αρχή του είχε πει πως το σχέδιο του θα φέρει μπελάδες, αλλά τον καθησυχάζει, λέγοντας του ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην συμβεί κάτι. Στο μεταξύ, ο γιατρός ενημερώνει τον Δημήτρη ότι η Άννα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας και η ξαφνική λιποθυμία της προήλθε από ψυχολογικά αίτια, ενώ εκείνη λίγο αργότερα του κάνει μία μεγάλη δήλωση: του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν παιδί! Ο Δημήτρης όχι απλά χαίρεται με αυτό, αλλά της λέει τι μόλις βγει από το νοσοκομείο να ξεκινήσει να ψάχνει σπίτι για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σπύρος ζητάει από τον Θοδωρή να βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου, την ώρα που ο άνθρωπος του Χατζή, που έχει γίνει σκιά τους, τον ενημερώνει για τις κινήσεις τους κι εκείνος καταλαβαίνει τι σχεδιάζουν πατέρας και γιος. Ταυτόχρονα, το γράμμα του Σπύρου πέφτει στα χέρια της αδερφής του, η οποία διαβάζοντας το ανησυχεί και σπεύδει στην Κατερίνα. Από την άλλη, ο Δημήτρης εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση του Κοσμά.

Έπειτα από μία μαρτυρία, μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω από το νεκροταφείο, φτάνει στα γραφεία της εταιρίας αστικών συγκοινωνιών και ζητά το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στα λεωφορεία. Εκεί λοιπόν, βλέπει τον αδερφό του, την ημέρα του φόνου του Κοσμά, να μπαίνει στο λεωφορεία και στη συνέχεια να μπαίνει κι εκείνος. Αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα ένα-ένα και όχι μόνο καταλαβαίνει τι έχει γίνει, αλλά και τι ρόλο έπαιξε στην υπόθεση ο πατέρας του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *