Σασμός: Ο Ευθύμης τρελαίνεται

Η ώρα που η Βασιλική θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια στη σειρά Σασμός, έφτασε! Πάνω που ήλπιζε πως ο γάμος της με τον Μαθιό θα σηματοδοτήσει το τέλος των προβλημάτων τους, τα όνειρά της θα γκρεμιστούν με μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, θα μάθει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που εξαφανίζεται το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή.

Ο Μαθιός είναι σε απόγνωση και η Βασιλική παραξενεύεται ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του και είναι σίγουρη πως κάτι κρύβει. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκινάει όταν το όπλο φτάνει στα χέρια του Παύλου.

Ο Μαθιός, προκειμένου να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες, δέχεται να βοηθήσει τον Βρουλάκη να βρει την προέλευση του όπλου, έχοντας σκοπό να τον αποπροσανατολίσει. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει.

Δυστυχώς, ο χειρότερος φόβος του Μαθιού επιβεβαιώνεται όταν ο Παύλος παραδίδει το όπλο του φόνου στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος έχει ξαναβρεί τη μνήμη του και είναι ξανά πίσω στην ενεργό δράση. Την ίδια στιγμή, η απρόσμενη άφιξη του Ευθύμη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική.

Ο Μαθιός ενημερώνεται πως ο Ευθύμης συνάντησε πάλι τη γυναίκα του στη σειρά Σασμός και χωρίς να χάνει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον Φαρμάκη.

Συγκεκριμένα, του λέει να μείνει μακριά από τη Βασιλική και να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ, διαφορετικά οι δυο τους θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Οι προειδοποιήσεις αυτές όχι μόνο δεν ηχούν καλά στα αυτιά του Ευθύμη, αλλά αποφασίζει να δώσει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

Συναντάει ξανά τη Βασιλική στο ξενοδοχείο και κοιτώντας τη στα μάτια τής λέει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια και ολόκληρος ο κόσμος της κλονίζεται συθέμελα.

Οι αμφιβολίες την κυριεύουν μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγαπάει παράφορα είναι δολοφόνος. Το μόνο πλέον που μένει είναι να σιγουρευτεί πως τα λεγόμενα του Φαρμάκη είναι αληθινά.

Από την άλλη, ο τελευταίος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τον Λευτέρη και την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί. Οι προσπάθειές του, όμως, πέφτουν στο κενό και όσο περνούν οι μέρες ο Ευθύμης είναι όλο και πιο καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι κλονισμένη. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να χάσει εν μέρει τα λογικά του και να βυθιστεί στις παραισθήσεις του. Συγκεκριμένα, ο άντρας αρχίζει να πιστεύει πως έχει κοντά του την αδικοχαμένη Ρέα και μαζί περνούν κάποιες τρυφερές στιγμές…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *