Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια ύποπτη για τον φόνο της Ντέπυς, ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα

Ο Μάρκος, ύστερα από έναν τσακωμό με τον Ντίνο, παραιτείται από τον «Παράδεισο» και ζητάει δουλειά από τον Πάρη.

Από την άλλη, νέα στοιχεία για τον φόνο της Ντέπυς έρχονται στο φως και ο Γιαμμαλής θεωρεί ύποπτη τη Βικτώρια. Παράλληλα, ο Άγης ζητάει από την Πολυξένη να παντρευτούν.

Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί την Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει.

Η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα και η Μιράντα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον Ντίνο οριστικά, κάποιος όμως προσπαθεί να την μεταπείσει.

Ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα του στην Όλγα και ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχήσει τη φιλία του με τον Ντίνο. Ο Πάρης πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη και ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθέριά του. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο, ενώ η ζωή της Ματούλας μπαίνει σε κίνδυνο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο φόνος της Ντέπυς έχει διεγείρει πολλά ερωτήματα για τον δολοφόνο της και ταυτόχρονα έχει φέρει τη διάλυση στο σπίτι των Μπουραντάδων… Η Αμαλία φαίνεται να είναι πιο ευάλωτη από ποτέ, μετά από μία αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της. Απ’ την άλλη, τα πράγματα στο σπίτι των Βασιλείου, έχουν αγριέψει πολύ και η κατάσταση δείχνει, να έχει ξεφύγει ακόμα και από τα χέρια των πιο ψύχραιμων…

Η Σύρμω βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, ανάμεσα στο καλό της οικογένειας της και το καλό της Όλγας και του Πάρη… Η κατάσταση ανάμεσα στον Ντίνο και την Μιράντα όλο και χειροτερεύει. Η Μιράντα έχοντας ανάγκη για παρέα, ζητάει από το Μάρκο να πάνε μία βόλτα. Μόλις το ανακαλύπτει η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και απαιτεί εξηγήσεις!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *