Γη της Ελιάς – Η Χάιδω την υποψιάζεται: «Τι παιχνίδι παίζεις;»

Γη της Ελιάς – Η Χάιδω την υποψιάζεται: «Τι παιχνίδι παίζεις;»Η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Αρετής προς την οικογένεια Στεφανέα, έχει εκπλήξει τους πάντες στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και ειδικά την Χάιδω, η οποία θα την ρωτήσει στα ίσα αν όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι!

Τι θα δούμε απόψε 20/4 στην Γη της Ελιάς;

Η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Έτσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι, κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης «στριμώχνει» την Εύα και της ζητά πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου.

Η Αρετή προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο ότι έχει μετανιώσει και θέλει να γυρίσει σελίδα, και τους επισκέπτεται στο σπίτι με δώρα. Παρόλα αυτά, η Χάιδω και ο Στάθης, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, είναι καχύποπτοι με τη συμπεριφορά της και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *