Ο Παράδεισος των Κυριών: Εξομολογείται τα πάντα και σηκώνει τσουνάμι εξελίξεων

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Ειρήνη εξομολογείται τα πάντα και σηκώνει τσουνάμι εξελίξεων.

Η σχέση μεταξύ της Όλγας με τον Αποστόλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι εξελίξεις πολλές και καταιγιστικές, ενώ στην υπόθεση μπλέκει και η Ειρήνη, η οποία λέει όλη την αλήθεια στην Όλγα για τον Αποστόλη, τον γιο τους τον Αριστείδη, αλλά και τον «Παράδεισο»!

Ο Χριστόφορος λέει στον Αποστόλη ότι είχε δει την Όλγα να φιλιέται με τον Γιαμαλή στο γραφείο του κι εκείνος γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει στο σπίτι και τσακώνεται άγρια με την Όλγα, η οποία του τονίζει: «Τίποτα δεν μπορείς να μου κάνεις. Ήδη έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, οπότε δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για μοιχεία», του λέει και του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Ο Αποστόλης την πιάνει από το λαιμό για να την πνίξει και της αφήνει σημάδια.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η ιστορία της Αναχίτ φέρνει δυο νέες αποκαλύψεις

Στο μεταξύ το βλέπει ο Πάρης και επιτίθεται στον πατέρα του: «Θέλω να φύγεις, να εξαφανιστείς. Την επόμενη φορά που θα αγγίξεις την μάνα μου, θα σε σκοτώσω», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ ο Αποστόλης προχωράει σε μήνυση εναντίον του Γιαμαλή, παρότι τον παρακαλεί η γυναίκα του αστυνόμου να αποσύρει τη μήνυση για να μη χάσει τη δουλειά του, εκείνος όμως το φτάνει μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή ο Όλγα συναντάει τυχαία την Ειρήνη στον «Παράδεισο» και η Ειρήνη της εξομολογείται όλη την αλήθεια: «Με τον Αποστόλη πριν χρόνια είχαμε δεσμό, αλλά με άφησε όταν έμεινα έγκυος στο παιδί μας. Στη συνέχεια πήρε τον γιο μας και τον έδωσε για υιοθεσία. Ο γιος μας ήταν ο Αριστείδης, γι’ αυτό και του είχε δώσει τον “Παράδεισο”», της αποκαλύπτει και η Όλγα τώρα καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει κάνει ο Αποστόλης.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακή

Το λάθος της όμως είναι ότι λίγο αργότερα το λέει στον Αποστόλη: «Η Ειρήνη μού είπε όλη την αλήθεια. Τώρα σε έχω στο χέρι», του λέει κι εκείνος πηγαίνει στην Ειρήνη, της ζητάει τον λόγο και την απειλεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *