Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Ανατροπές και γάμοι

Ένα τέλος γεμάτο ανατροπές, κλάματα, αλλά και χαρές έρχεται στη σειρά Σασμός. Το φινάλε θα είναι αρκετά αισιόδοξο, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την τρίτη σεζόν. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους πρωταγωνιστές..

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί, ο Μαθιός θα καταφέρει για ακόμη μια φορά να γλιτώσει από τις κατηγορίες. Ο Αστέρης θα αφοσιωθεί στο παιδί του και θα κάνει στην άκρη το γράμμα, αλλά και όλα όσα κατηγορούν τον αδελφό του.

Το όπλο θα το φορτωθεί άλλος και η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου. Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί και ο Ευθύμης, ο οποίος, όταν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Κρύος ιδρώτας θα τον λούσει, μόλις διαπιστώσει ότι έχει μείνει μόνος και ότι κανείς δε θέλει να συνεργαστεί άλλο μαζί του. Ο ίδιος βρίσκεται με το ένα πόδι στη φυλακή και παλεύει να ξεφύγει από τους εφιάλτες του και την αστυνομία.

Κλάματα χαράς
Δύο γάμοι έρχονται στην Κρήτη, στο τέλος της σειράς Σασμός. Ο Λευτέρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Θοδώρα, ζητώντας της να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κάνουν μια νέα και μεγάλη αρχή.

Αντίστοιχα, ο Μύρωνας και η Άσπα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χαρίζοντας δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους Βρουλάκηδες. Άλλωστε, η Άσπα το άξιζε όλο αυτό, μετά από τα δεινά που πέρασε.

Δυστυχώς, Αστέρης και Αργυρώ θα περάσουν από σαράντα κύματα. Το φινάλε δε θα βρει ενωμένες τις δύο οικογένειες, καθώς ο Σασμός θα έρθει την τρίτη σεζόν, μέσα από άλλες ιστορίες..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *