Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Κριός
Οδεύουμε προς μια Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει να αφήσεις κάτι πίσω σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις εκ νέου. Βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για προσωπικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου, να βρεις έναν νέο τρόπο έκφρασης και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Εξέτασε το ενδεχόμενο να βάλεις τα δυνατά σου καθώς θα κάνεις έντονη εντύπωση στους άλλους. Είσαι πιο γενναία και πιο τολμηρή, αναζητάς νέες εμπειρίες και ακόμα κι αν δεν προσπαθείς συνειδητά να τις βρεις, οι εμπειρίες θα σε βρουν. Στόχος να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις.

Ταύρος
Ο Ήλιος αναδύεται στον ηλιακό σου χάρτη αύριο και μια προσωπική νέα χρονιά ξεκινά. Αλλά λίγο πριν συμβεί, εμφανίζεται μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτό το φεγγάρι δίνει μια ισχυρή ώθηση για να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου με σημαντικό και δυνατό τρόπο. Είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα συμβούν τα επόμενα δυο χρόνια που θα αλλάξει τη στάση σου απέναντι στην εργασία, τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Ενώ εστιάζεις στο παρελθόν -στο πως σε βοήθησε και πώς σε εμπόδισε, η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο σου αύριο θα σου υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται.

Δίδυμοι
Αύριο ο Ήλιος θα μεταβεί στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, αλλά πριν το κάνει εμφανίζεται μια έκλειψη στον κοινωνικό σου τομέα. Γεγονότα και περιστάσεις ανοίγουν τον δρόμο για νέα ξεκινήματα ίσως τερματίζοντας ένα μονοπάτι, μια φιλία ή μια σχέση. Στο επίκεντρο τώρα βρίσκονται στόχοι που περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τη σύνδεση με άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο. Θα επεξεργαστείς εκ νέου τις ρομαντικές σχέσεις τα επόμενα δυο χρόνια και αυτή είναι η πρώτη κοσμική ώθηση για να κάνεις αλλαγές.

Καρκίνος
Οδεύουμε προς μια Ηλιακή έκλειψη που είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που ανακινούν τα οράματα σου για την πορεία της ζωής σου. Έχεις ξεκάθαρη εικόνα της καριέρας σου και των στόχων σου. Η σωστή ισορροπία μεταξύ κοσμικών και προσωπικών στόχων θα είναι ένα μεγάλο θέμα τα επόμενα δυο χρόνια και αυτή η έκλειψη φέρνει την πρώτη κοσμική ώθηση προς τον καθορισμό του ποια είσαι, τι κάνεις και πως συνεισφέρεις. Καθώς προχωράς θα αναπτύξεις νέα σχέδια. Είναι καιρός να επεξεργαστείς ξανά τα στοιχεία της προσωπικότητας σου που προβάλλεις στην κοινωνία κι αν χρειάζονται αλλαγές θα τις κάνεις.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα πάρουν οικονομική «ανάσα» τους επόμενους μήνες

Λέων
Ο Ήλιος θα περάσει αύριο στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, και σε βάζει σε μια πιο φιλόδοξη φάση. Λίγο πριν συμβεί όμως, μια έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στον τομέα του πνεύματος σου που είναι ισχυρή. Θα ξεφύγεις από το παρελθόν με κάποιον τρόπο κι αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον δρόμο για μια νέα αρχή. Είναι η πρώτη από ένα σύνολο εκλείψεων που θα συμβούν τα επόμενα δυο χρόνια στον άξονα επικοινωνίας, της μάθησης και της μεταφοράς. Ως σύνολο θα σε προτρέψουν να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι, μαθαίνεις και προωθείς τον εαυτό σου. Οι μέρες της έκλειψης μπορεί να είναι συναισθηματικά εξαντλητικές αλλά τα κίνητρα αναδομούνται αργά και σταθερά.

Παρθένος
Ο Ήλιος θα περάσει στον τομέα του πνεύματος σου αύριο και λίγο πριν γίνει αυτό, μια Ηλιακή έκλειψη φέρνει ισχυρή ενέργεια τον τομέα της οικειότητας σου. Είναι η πρώτη από ένα σύνολο εκλείψεων που πέφτουν κατά μήκος του άξονα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά τους πόρους σου και αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις και τις σχέσεις σου. Το να ζεις μια πιο δυναμική ζωή δεν σημαίνει απαραίτητα λιγότερες εξαρτήσεις, αλλά σημαίνει εξάλειψη των ανθυγιεινών συστημάτων υποστήριξης. Οι κακές συνήθειες μπορεί να γίνουν κραυγαλέες και η επιθυμία να τις αφήσεις πίσω σου είναι πλέον έντονη.

Ζυγός
Μια Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου λίγο πριν ο Ήλιος μεταβεί αύριο στον τομέα της οικειότητας σου. Είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα επηρεάσει τα επόμενα δυο χρόνια και θα αναζητήσεις ζητήματα που αφορούν στην ανεξαρτησία και τη συντροφικότητα. Η σημερινή έκλειψη φέρνει ενέργεια στον τομέα της συνεργασίας σου. Οι σχέσεις πρέπει να σε αφυπνίσουν και οι ασυνήθιστες παρορμήσεις μπορούν να σε ξεπεράσουν τώρα και να σε ωθήσουν σε μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί να αφορά στον τερματισμό ή την έναρξη μιας συνεργασίας, τον επαναπροσδιορισμό μιας υπάρχουσας ή τον καθορισμό του τι κάνεις και τι δεν κάνεις για τους άλλους.

Σκορπιός
Ο Ήλιος θα περάσει αύριο στον τομέα της συνεργασίας σου, αλλά πριν περάσει πραγματοποιείται μια Ηλιακή έκλειψη προκαλώντας μια επαναφορά ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Προαναγγέλει μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις με επιτυχία νέα προγράμματα διατροφής, υγιεινές ρουτίνες και ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας. Ή μπορεί να ανανεώσεις ή να βελτιώσεις τα τρέχοντα. Είσαι σε ισχυρή θέση για να φροντίσεις τις επιχειρήσεις, να χειριστείς λεπτομέρειες και να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια και φιλία: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί

Τοξότης
Με μια Ηλιακή έκλειψη να συμβαίνει στον ηλιακό 5ο οίκο σου έχεις το κίνητρο να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου, τα πάθη και τις αγάπες σου. Εάν κάνεις κάτι δημιουργικό, είναι βέβαιο ότι θα ανθίσει. Η αυτοέκφραση, ο προσωπικός μαγνητισμός και η αυτοπεποίθηση είναι τώρα σημαντικά θέματα. Νέα ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν κι αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να θέσεις τους στόχους σου, να επιδιώξεις τη χαρά, την αγάπη, τον ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα. Πιθανότατα θα προσελκύσεις τη θετική προσοχή των άλλων.

Αιγόκερος
Μια Ηλιακή έκλειψη ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα και μπορεί να σημαίνει ότι αφήνεις πράγματα πίσω σου, ιδιαίτερα μιας κατάστασης που σε έχει κρατήσει στάσιμη. Σχέδια για αναδιοργάνωση, ανακαίνιση ή βελτίωση του σπιτιού ή των συνθηκών διαβίωσης σου είναι στα σκαριά. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη από ένα σετ διάρκειας δυο ετών που σε ενθαρρύνει να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και δημόσιας ζωής σου. Αυτή η πρώτη έκλειψη σειράς δείχνει βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις στον εσωτερικό κόσμο σου, στο σπίτι και στις στενές σχέσεις.

Υδροχόος
Αύριο ο Ήλιος θα μετακομίσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αλλά πριν το κάνει πραγματοποιείται μια έκλειψη Ηλίου στον οίκο της επικοινωνίας σου. Είναι η πρώτη από ένα σύνολο εκλείψεων που διαρκούν δυο χρόνια και ενεργοποιούν έναν άξονα του χάρτη σου που κυβερνά τις συνδέσεις σου, μαθαίνεις για τον κόσμο γύρω σου, βγαίνεις έξω και προσεγγίζεις άλλους. Αυτά τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται. Αυτή η έκλειψη επαναλαμβάνει το θέμα της Νέας Σελήνης του περασμένου μήνα, αλλά με περισσότερη ενέργεια. Μια διαδρομή ή ένα στιλ επικοινωνίας μπορεί να τελειώσει για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα αρχή.

Ιχθείς
Ο Ήλιος θα περάσει αύριο στον τομέα της επικοινωνίας σου, αλλά πριν συμβεί αυτό πραγματοποιείται μια έκλειψη Ηλίου στον οίκο των πόρων σου. Είναι η πρώτη από ένα σετ που θα διαρκέσει τα επόμενα δυο χρόνια. Αυτή η σειρά θα σε προτρέψει να επεξεργαστείς ξανά τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων, των ταλέντων, της οικείας ζωής, των εξαρτήσεων και των συστημάτων υποστήριξης. Με αυτήν την έκλειψη προσέχεις τα χρήματα, τα εισοδήματα σου, την αυτοεκτίμηση και τα αισθήματα ασφάλειας. Ξεκινάς φρέσκια με το πως θα οργανώνεις τη ζωή σου ώστε να αισθάνεσαι άξια, ικανοποιημένη και ασφαλής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *