H Γη της Ελιάς – Η Αρετή ουρλιάζει: «Αποβράσματα…»

Η Αρετή επιτίθεται κατά του Στάθη στη «Γη της Ελιάς», όταν μαθαίνει ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ιουλία.

Πιο συγκεκριμένα σε μια συνάντηση που θα έχουν στην Αρεόπολη ο Στάθης με την Αρετή ο πρώτος θα ρωτήσει την πρώην σύζυγο του αν είναι αληθινή η αλλαγή της στάσης της απέναντι στη Βασιλική και τον Φίλιππο. Η Αρετή προσποιείται και στο Στάθη πως έχει μετανιώσει για τη μέχρι πρότινος στάση της στη κόρη της και στο γαμπρό της δηλώνοντας πρόθυμη να αφήσει στην άκρη καθετί που τους χώριζε.

Πάνω στη συζήτηση ο Στάθης της ανακοινώνει το γάμο του με την Ιουλία. Η Αρετή ταράζεται τόσο που ξυπνά από μέσα της ο κακός της εαυτός κι αρχίζει να ουρλιάζει: «Τι είπες; Θα γίνει γυναίκα σου; Που να κουρβουλιαστείτε και να σας πάρουν ξαπλωτούς πάνω στην τάβλα, να βγάλει αγκάθια ο κώλος σας και να μη μπορείτε να καθίσετε. Να γυρίσουν τα νύχια σας και να σας μπουν στο κρέας. Αποβράσματα».

H Γη της Ελιάς – Η Αρετή ουρλιάζει: «Αποβράσματα…»
Ο Στάθης βλέποντας για μια ακόμη φορά την Αρετή να συμπεριφέρεται με τον ίδιο άσχημο τρόπο καταλαβαίνει πως η πρώην γυναίκα του παραμένει πάντα ίδια και αρχίζει να έχει σοβαρές πλέον αμφιβολίες γύρω από την αλλαγή της στάσης της απέναντι στη Βασιλική και τον Φίλιππο.

 

Εν τω μεταξύ η Αρετή τσατισμένη από την επικείμενο γάμο του Στάθη θα βρεθεί για μια ακόμη φορά έξω από την πόρτα της Ιουλίας και θα τη «λούσει» με τις κατάρες της. Όταν μάθει τα νέα ο Στάθης θα τρέξει να τη βρει ζητώντας της να μείνει μακριά τους προειδοποιώντας την ότι θα γίνει πολύ σκληρός μαζί της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *