Σασμός Spoiler: Το διαζύγιο παγώνει – Η Αργυρώ ξεσπά

 

Σασμός Spoiler: Το διαζύγιο παγώνει – Η Αργυρώ ξεσπά

Σασμός Spoiler: Το διαζύγιο παγώνει – Η Αργυρώ ξεσπά

 

Η Αργυρώ έχει καταφέρει να πείσει τον Σταύρο να υπογράψει το διαζύγιο τους, μια αναποδιά όμως έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω, στον Σασμό.

 

Ο Σταύρος συνεχίζει να δείχνει το σκληρό πρόσωπο του στην Αργυρώ και φτάνει την μεταξύ τους σχέση στα άκρα. Η γυναίκα από την πλευρά της δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα και δεν σταματάει να του ζητάει να υπογράψει το διαζύγιο τους.

Μετά την πίεση που δέχεται ο Σταύρος, αποφασίζει να πάει στο γραφείο του δικηγόρου για να τελειώσουν την εκκρεμότητα του διαζυγίου. Μόλις, φτάσει εκεί θα πάρει το στυλό στα χέρια του και θα πάει να υπογράψει, όμως θα νιώσει μια αδιαθεσία και θα καταρρεύσει.

Όσοι βρίσκονται εκεί ταράσσονται και προσπαθούν να συνεφέρουν τον άντρα, χωρίς να τα καταφέρουν. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί θα πούνε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να συνέλθει.

Η Αργυρώ μετά από αυτό το συμβάν απογοητεύεται και ξεσπάει, καθώς δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από τον Σταύρο στην σειρά του ALPHA “Σασμός”.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *