Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 113 , 114. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 113 στις 10/4/2023

Δευτέρα

O Οδυσσέας δίνει ραντεβού στο Λευτέρη οποίος ενημερώνει τον φαρμάκη. Εκείνος τον προειδοποιεί να προσέχει την ώρα που η Στέλλα αποφάσίζει να δεχτεί να τον αναλάβει και πάλι . Οι προσπάθειες του Μαθιόυ να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάσταση του.

Ο Παντελής χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταστρέψει τα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη την ώρα που εκείνος βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα. Η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αστέρη για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα .

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

Τρίτη

Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά να ανατρέψει την κατάσταση .Όσο η Βασιλική με το Μαθιό αναθερμαίνουν την σχέση τους Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που την συγκινεί πολύ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μία αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Και ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριο του και να κάψει το γράμμα ,καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *