Η Γη της Ελιάς: Ο γυμναστής μετατρέπεται σε έναν αδίστακτο ντετέκτιβ

Η Γη της Ελιάς: Ο γυμναστής μετατρέπεται σε έναν αδίστακτο ντετέκτιβ

 

Ο Ορέστης Αντωνιάδης, ένας νέος χαρακτήρας, μυστυριώδης, έρχεται στην γη της ελιάς και γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη Καπερνάρου. Μπορεί ο Ορέστης να παρουσιάζεται ως ένας απλός γυμναστής, ένας personal trainer, όμως ο στόχος του είναι άλλος.

Ο Ορέστης είναι λοιπόν γυμναστής και διατηρεί ένα μαγαζί στο Περιστέρι. Επισκέπτεται την Αρεόπολη ως ένα ταξίδι αναψυχής και προσπαθεί να γίνει αγαπητός στους ντόπιους.

Βέβαια, ο στόχος του Ορέστη δεν είναι να χαλαρώσει από τους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας, αλλά να ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη Καπερνάρο, τον άντρα που έστειλε στον τάφο το ίδιο του το παιδί, στην γη της ελιάς.

 

Χωρίς ο Δημοσθένης να το γνωρίζει, ο Ορέστης ξεκινάει τις έρευνες, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να συνεργαστεί και με τη Δήμητρα, την γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του φίλου του, Κίμωνα. Ο γυμναστής μετατρέπεται σε έναν… αδίστακτο ντετέκτιβ.

Μάλιστα, τα τελευταία Spoilers αναφέρουν πως θα ξεσπάσει ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο. Μόλις ο Δημοσθένης συνειδητοποιήσει ότι κάποιος στην Αρεόπολη τον κυνηγάει, όλα θα σκοτεινιάσουν για τους πρωταγωνιστές.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *