Η Γη της Eλιάς – Spoiler: Χωρίζουν και πληγώνουν τους τηλεθεατές

Αποκαλύψεις αναμένονται στα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς», από τις οποίες θα επηρεαστούν έντονα ο Λυκούργος και η Χάιδω.

Κόλαση έρχεται για Χάιδω και Λυκούργο

Μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που βρισκόταν η Χάιδω, η Βασιλική και η μικρή της κόρη και αφού βγήκε το πόρισμα της πυροσβεστικής ότι ήταν εμπρησμός, η Χάιδω πιστεύει ότι πρόκειται για εκδίκηση, για τον φόνο που έκανε.

Οι πράξεις του παρελθόντος τριγυρνούν συνέχεια στο μυαλό της και νιώθει υπεύθυνη για όσα έχει προκαλέσει. «Εγώ φταίω πανάθεμά με. Έβαλα τα παιδιά μου σε περιπέτεια, τα κατέστρεψα», λέει μόνη της.

Αν και έχει περάσει καιρός από τότε που πήρε εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, φοβάται ότι ήρθε η στιγμή για αντίποινα. Έτσι, μην ξέροντας τι άλλο να κάνει, η Χάιδω αποφασίζει να μιλήσει για τους φόβους της στον Λυκούργο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: επόμενα επεισόδια 66-67-68-69-70 από 30/1 ως 3/2/23

Εκείνος από την άλλη, από την αρχή υποψιάζεται ότι ο εμπρησμός κάτι έκρυβε από πίσω, αλλά δεν πιέζει την Χάιδω και περιμένει τη στιγμή που εκείνη θα του μιλήσει. Έτσι, στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», όταν αρχίζει τελικά να του μιλά την ρωτά ο Λυκούργος «Λοιπόν λέγε τι κρίματα πληρώνουν τα παιδιά σου» και η Χάιδω του λέει «Λυκούργε δε μετανιώνω. Ένα κάθαρμα ήταν αφού σκότωσε την κόρη μου και μου την έστειλε νεκρή με το νυφικό στην εκκλησία. Και τώρα να ήταν πάλι το ίδιο θα έκανα. Αλάφρωσε η ψυχή μου».

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της σειράς

Εντωμεταξύ όμως ανησυχεί για τον Φίλιππο, την Βασιλική και την μικρή Στελλίτσα και του λέει ότι πρέπει κάτι να κάνουν καθώς δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά. Ο Λυκούργος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει τι να κάνει. Αυτό που γνωρίζει καλά είναι ότι η Χάιδω δεν είναι δολοφόνος. Είναι μια μάνα που έχασε το παιδί της και κατέρρευσε ο κόσμος της…

«Ίσως και εγώ να έκανα το ίδιο αν μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Από την άλλη όμως φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν το είχαμε ρίξει όλοι στην αυτοδικία;» της λέει και αρχίζει μια δύσκολη περίοδος για τους δυο τους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *