Γη της Ελιάς Spoiler: Μυστικός γάμος για Βασιλική και Φίλιππο

Γη της Ελιάς Spoiler: Μυστικός γάμος για Βασιλική και Φίλιππο

Ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι αυτό ενώνεται με τα δεσμά του γάμου, κρυφά από όλους. Ο μεγάλος έρωτάς τους φουντώνει και ο Φίλιππος αποφασίζει πως ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα.

              Γη της Ελιάς Spoiler: Μυστικός γάμος για Βασιλική και Φίλιππο

Μη μπορώντας να το χειριστεί όλο αυτό μόνος του, πηγαίνει στον Λυκούργο και του ζητάει βοήθεια. Του αναφέρει πως η Βασιλική Καπερνάρου είναι έγκυος και πως το έσκασαν μαζί για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!

Ο Λυκούργος παγώνει. Πώς να κρατήσει ένα τόσο μεγάλο μυστικό από τον φίλο του, τον Στάθη; Ο Φίλιππος του ζητάει να τους παντρέψει, με τον Λυκούργο να γίνεται κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο.

 

Η μεγάλη μέρα του γάμου

Η Βασιλική πετάει στα σύννεφα, παράλληλα, όμως, θλίβεται. Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της, λείπουν οι γονείς της. Ο Φίλιππος είναι στο πλευρό της και την στηρίζει με όλη του την αγάπη.

Δείτε επίσης : Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής πραγματοποιείται σε ένα δημαρχείο της Αθήνας και όχι στην γη της ελιάς, την Μάνη. Εκεί παρευρίσκεται το ζευγάρι, ο Λυκούργος, αλλά και η Χάιδω! Ποια θα είναι η αντίδρασή της Χάιδως όταν μάθει πως το παιδί της παντρεύεται και ειδικά με την κόρη των Καπερνάρων;

Όλα έρχονται στο φως. Η Βασιλική ενημερώνει τηλεφωνικά την κολλητή της, την Άννα. Εκείνη πετάει από την χαρά της, δυστυχώς – όμως- δεν μπορεί να την επισκεφτεί σύντομα… Πρέπει να διαφυλάξουν αυτό το μυστικό από την Αρετή και τον Στάθη, με κάθε κόστος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *