Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν τελικά Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο.

Σύμφωνα με τα spoilers η τηλεοπτική σειρά Σασμός θα πάει και για τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Μυστήριο όμως υπάρχει με το ποιους ηθοποιούς θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Ήδη γνωρίζουμε πως αρκετοί έχουν πει το όχι και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια το θάνατο τους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι ο Αντώνης ο οποίος θα ξεψυχήσει στα χέρια της Μαρίνας αλλά και ο Σταύρος τον οποίο έχουν πεθάνει με πολλούς τρόπους, άγνωστο όμως είναι ποιος είναι ο σωστός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Άγγελος φωνάζει σε όλο το χωριό: «Είμαι Βρουλάκης»

Το σίγουρο βέβαια είναι πως θα μας αποχαιρετήσει. Μάλιστα, και η Στέλλα λέγεται πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν, αφού και εκείνη θα πεθάνει προς το τέλος της σειράς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου, τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι κεντρικοί δηλαδή πρωταγωνιστές του Σασμού, δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν. Το σίγουρο όμως είναι πως οι ιθύνοντες θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια,56 ,57 ,58 ,59 ,60

Βέβαια, άγνωστο επίσης παραμένει το αν ο τρίτος κύκλος θα είναι συνέχεια του δεύτερου ή θα είναι πρίκουελ, δηλαδή θα μας δείχνει τι συνέβη στο παρελθόν. Πως ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις δυο οικογένειες, με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *