Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 69 , 70 , 71 , 72

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 69 , 70 , 71 , 72: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 69 στις 26 /2/2023
Επεισόδιο 69
Κυριακή

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας και τελικά αποδεικνύεται ότι ο Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της. Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα.

Ποιον απ’ τους δύο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού; Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει το Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα.

Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται..

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 70 στις 27 /2/2023
Επεισόδιο 70
Δευτέρα

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί το Φραγκίσκο με σκοπό να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

Ο μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το “θαύμα” στην μόνη ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι δε γίνεται δεκτό. Ο Πέτρος παίζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος.
Στο μεταξύ η Κύρα δεν το βάζει κάτω ενώ παρακολουθεί τον Δαμαλά, θα πάρει επιτέλους την πληροφορία που θέλει σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71 στις 28 /2/2023
Επεισόδιο 71
Τρίτη

Ο Δαμαλάς πυροβολείτε και σύντομα συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει την Θάλεια στην μυστική συνάντηση με τον Παράσχο.

Ένα γεγονός που θα τον σοκάρει. Όταν επιστρέψει στο χωριό ο Γεράσιμος αναστατώνει την Φιλαρέτη και την Αυξεντία καθώς ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να φέρει την Ελισάβετ άμεσα πίσω στην στο μοναστήρι.

Η Κασσιανή θέλει να εκμεταλλευτεί την απελπισία του και για να τον χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Ομολογεί ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει αρκεί να της δώσει κι εκείνος το αντάλλαγμα που επιθυμεί.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 72 στις 1 /3/2023
Επεισόδιο 72
Τετάρτη

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Ωστόσο άθελά της η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα στο μοναστήρι.

Σύντομα ο Σταυρίνος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Γιάννα και την Φιλαρέτη που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του και την συνείδηση του. Σύντομα οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στο Θέμη ένα μυστικό.

Στο μεταξύ ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο που θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματα της για εκείνον. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Πέτρο όμως ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *