Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Μαύρο Ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα τρελάνουν κόσμο καθώς η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Παράλληλα με την πρόταση της στον Γεράσιμο η Κασσιανή συνεχίζει να κινείται παρασκηνιακά προκειμένου να στήσει το “θαύμα” που θα συμβεί στη μονή.

Η Κασσιανή, Επισκέπτεται το Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος και στη συνέχεια πηγαίνει στο μητροπολίτη για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτός από την πλευρά του πιέζει την Φιλαρέτη να τους υποστηρίξει μιας που μόνο έτσι θα ξεχαστούν τα σκάνδαλα που έπληξαν τελευταία την φήμη του μοναστηριού.

Όμως εκείνη διαφωνεί και επιμένει να ζητάει την μεταφορά της σε άλλη μονή, παρόλο που το αίτημα της απορρίπτεται και πάλι. Στο μεταξύ η Κασσιανή με το Γιώργο και το Σταυρίνο οριστικοποιούν το σχέδιο τους. Ο Σταυρινός θα έρθει στη μονή και εκεί θα στηθεί το δήθεν θαύμα που θα τον κάνει να περπατήσει.

Όμως η Γιάννα ακούει την κουβέντα τους και σοκάρεται με την απάτη που ετοιμάζουν. Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα σε όλο το μοναστήρι και η Φιλαρέτη αναλαμβάνει δράση. Μαζί με τη Γιάννα πιάνουν τον Σταυρίνο και τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του αλλά και με την συνείδηση του.

Η Αλεξία δυσφορεί με την παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι καθώς είναι πια ξεκάθαρο πως δεν τον θέλει στη ζωή της. Στο μεταξύ ο Βίκος διατάζει τη δολοφονία του Δαμαλά την ώρα που η Κύρα αποφασισμένη να πάρει απαντήσεις για την δολοφονία της κόρης της αρχίζει να τον παρακολουθεί και γίνεται μάρτυρας του πυροβολισμού του.

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV, h αστυνομία που επίσης βρίσκεται στο κατόπι τοy εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και h ομάδα της Θάλειας τον βρίσκει τραυματισμένο και τον συλλαμβάνει. Ο Λουκάς όμως έχει υποψιαστεί την Θάλεια και είχε βάλει κάποιον να την παρακολουθεί.

Όταν την βλέπει να συναντιέται κρυφά με τον Παράσχο και να έχει κάποιο είδους συναλλαγή μαζί του, σοκάρεται. Μετά από τι έγινε και παρά την υπόσχεση που είχε δώσει στην Κύρα και στον Καστρινό ο Βίκος κανονίζει άλλη μία συνάντηση με την Αλεξία.

Η Κύρα το μαθαίνει και κάνει ό,τι μπορεί για να τους εμποδίσει να βρεθούν. Όμως δεν τα καταφέρνει. Μέσα σε όλα αυτά ο Θέμης έρχεται πιο κοντά με τον Πέτρο ο οποίος δέχεται ένα δώρο από την Ελισάβετ και καταλαβαίνει τα αισθήματα που έχει για αυτόν.

Την ίδια στιγμή η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας και ξεσπά στην Πολυξένη η οποία αναγκάζεται να πάει στο Θέμη για να του αποκαλύψει ένα μυστικό χρονών.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *