Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 112 στις 26/2/2023
Επεισόδιο 112
Κυριακή

Ύστερα από το χαστούκι του Αλέξη στην Αθηνά, η Αθηνά προβληματίζεται πολύ. Φοβάται για την σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και της δικής της και ειδοποιεί τον Κουράκο, να αναλάβει δράση ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό.

Ο Αλέξης συλλαμβάνεται αλλά αρνείται τις κατηγορίες και έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά. Η Αθηνά ωστόσο δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέρφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Μαργαρίτα με τη σειρά της ορκίζεται ότι θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί ψυχίατρο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 113 στις 27/2/2023
Επεισόδιο 113
Δευτέρα

Ο Δημοσθένης επιστρέφει στην ενεργό δράση και προκαλεί την απογοήτευση του Κωσταντίνο ο οποίος θεώρησε πως είχαν τελειώσει με τα παλιά. Ο Κωσταντίνος λέει πάλι ψέματα στην Ισμήνη για ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του και ενορχηστρώνει άλλη μία κομπίνα με το Δημοσθένη.

Σύντομα όμως ο Κωσταντίνος δίνει τελεσίγραφο στον Δημοσθένη σχετικά με την συνεργασία τους κι αυτός για πρώτη φορά υπόσχεται να τον απαλλάξει. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και αποφασίζει να κινητοποιηθεί για να της κλείσει το στόμα.

Έξαλλος κανονίζει να πάρει από την ταβέρνα άδεια, για να της κάνει μια επίσκεψη. Την μεγάλη ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στην Μυρτάλη μιλώντας της για τα ξεσπάσματά του αλλά δε γνωρίζει ότι η κοπέλα τα ξέρει όλα.

Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει την Μαργαρίτα ναι επέμβει πιο άμεσα και δραστικά στο θέμα του Αλέξη, όμως εκείνη δεν θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 114 στις 28/2/2023
Επεισόδιο 114
Τρίτη

Οι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται. Την ίδια στιγμή η Ασπασία εξακολουθεί να ασκεί πίεση στο Δημοσθένη καθώς θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος πήρε τα όργανα του γιου της. Η Αναστασία εμφανίζεται περιποιημένη στο ελαιοτριβείο και ο Αποστόλης το προσέχει.

Ο Αντρέας πηγαίνει από το σπίτι της Αρετής για φαγητό και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν από την Αθήνα. Η Ειρήνη συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά και κλέβει ένα αντικείμενο από το μίνι μάρκετ αλλά για κακή της τύχη την βλέπει ο υπεύθυνος ασφαλείας.

Η αστυνομία ειδοποιείται και σύντομα η κοπέλα δίνει κατάθεση στο τμήμα και δεν πτοείται από την πίεση του Κουράκου. Εκείνο εξαιτίας της έλλειψης στοιχείων αναγκάζεται να την αφήσει ελεύθερη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 115 στις 1/3/2023
Επεισόδιο 115
Τετάρτη

Η Αρετή πηγαίνει στην ταβέρνα με τον Ανδρέα και εκεί πέφτουν πάνω στην Βασιλική και το Φίλιππο. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνέρθει από την επίθεση του Αλέξη και παραμένει ψυχρή απέναντί του. Καχύποπτη όμως είναι και η Μυρτάλη.

Η Ασπασία βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο πένθος και ζητά από το Δημοσθένη να την απαλλάξει από τα πηγαινέλα στη Σπάρτη αγοράζοντας ένα αμάξι στην Ειρήνη.

Την ίδια ώρα η Ειρήνη πλευρίζει το Λεωνίδα και του δείχνει αμέσως ότι της αρέσει. Η Αρετή προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω συστήνει τον Αντρέα στον Στάθη ως νέο της σύντροφο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 116 στις 2/3/2023
Επεισόδιο 116
Πέμπτη

Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί το φόνο του Γεράσιμου στην Μυρτάλη η οποία σοκάρεται. Αργότερα τρομοκρατημένη σκέφτεται να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει καθώς φοβάται ότι μπορεί να επαναλάβει την εγκληματική του δράση.

Ο Ισίδωρος πέφτει απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντι της. Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιεί από τις πιέσεις του Άρη να δουν την σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν.

Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και πιστεύει πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά την σχέση τους. Ο Πότης και η Άννα γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας στυγερής δολοφονίας. Ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο που έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 117 στις 3/3/2023
Επεισόδιο 117
Παρασκευή

Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τη Μαρίνα ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη. Η Αρετή με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη κάνει ερωτική εξομολόγηση μπροστά του στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της.

Η Μυρτάλη συνέχεια να προβληματίζεται για το αν πρέπει να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία. Η Ειρήνη κρατάει το φλερτ της με το Λεωνίδα κρυφό αλλά οι γονείς της το υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μία τρέλα για να καλύψουν το πάθος τους.

Η Μυρτάλη πηγαίνει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας. Τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζε. Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στο δρόμο και μιλάνε από απόστασή.

Τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι τον Ιούνιο παντρεύεται το Στάθη. Στο μεταξύ το κρυφό ειδύλλιο του Κουράκου και της Ευτυχίας αποκαλύπτεται αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *