Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο1 στις 12/2/2023
Επεισόδιο 101
Κυριακή

Ο Κωσταντίνος τρομοκρατημένος από τις προειδοποιήσεις του Λυκούργο για την δράση της μαφίας φροντίζει να προστατεύσει την Ισμήνη και το παιδί χωρίς να τους τρομάξει ενώ μοιράζεται την ανησυχία του με το Δημοσθένη ώστε να λάβει κι αυτός τα μέτρα του.

Η Αντιγόνη συμβουλεύει την Μαρίνα να κάνει κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα με την υγεία της αλλά εκείνη αντιδρά πολύ αρνητικά καθώς έχει απογοητευτεί. Στο μεταξύ ο Μάνος την περιμένει στην ταβέρνα όπως έχουν συμφωνήσει αλλά η Μαρίνα δεν πηγαίνει ποτέ.

Επιστρέφει στο σπίτι και την βρίσκει να κοιμάται έχοντας ξεχάσει τελείως το ραντεβού τους. Η αγωνία για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Ο Κωσταντίνος προσπαθώντας να δώσει μια λύση ειδοποιεί ανώνυμα την αστυνομία για το που κρύβεται ο Βλάσης και η Δήμητρα με ένταλμα εισαγγελέα πηγαίνει να τον συλλάβει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο2 στις 13/2/2023
Επεισόδιο 102
Δευτέρα

Ο Φίλιππος ο οποίος δεν θέλει πια να κρύβει τίποτα από την Βασιλική της εξομολογείται ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του και την ορκίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για την Ειρήνη και την συγγένεια του καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε σκάνδαλο στο χωριό και θα έβλαπτε την μνήμη του πατέρα του αλλά και την υπόληψη του Δημοσθένη.

Η Ειρήνη από την πλευρά της κάνει ακόμη βήματα προσέγγισης προκειμένου να της συγχωρέσει τα παλιά της λάθη και σχέση τους να αποκατασταθεί. Ο Μάνος ζητά από την Ιουλία να πιέσει την Μαρίνα να προχωρήσει στις απαιτούμενες εξετάσεις αλλά πέφτει σε τοίχο.

Η αγοραπωλησία του ελαιώνα του Μιχάλη ολοκληρώνεται και αποφασίζει να καλέσει την Αθηνά στο σπίτι για να το γιορτάσουν. Εκεί η Αθηνά σχεδόν ασυναίσθητα ανταποκρίνεται για πρώτη φορά στο φλερτ του δίνοντας του ελπίδες.

Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει την Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσουν που ξεκίνησε αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται πεισματικά φέρνοντας τον σε απόγνωση.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο3 στις 14/2/2023
Επεισόδιο 103
Τρίτη

Ο Μιχάλης ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση της Αθηνάς στο φλερτ του προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκεται πλέον η σχέση τους αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι από κοντά του. Η Αναστασία ρωτάει την Ευτυχία για την παρουσία του Κουράκου στο σπίτι και εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να καλύψει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Κουράκος προχώρα ένα βήμα παραπέρα στην εξιχνίαση του κυκλώματος της μαφίας με τη σύλληψη του Θύμιου. Η συντετριμμένη Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά αφήνοντας πίσω την βαριά απώλεια του Κίμωνα που κάθε μέρα τις ξεσκίζει την καρδιά βυθίζοντας την στην θλίψη.

Πηγαίνει στον τάφο του για να του μιλήσει για τελευταία φορά αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα και να μην επιτρέψει να την καταπλακώσει το βαρύ του πένθος.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο4 στις 15/2/2023
Επεισόδιο 104
Τετάρτη

Η Αθηνά πείθει τη Μαρίνα να της πει τι έχει και τελικά της παραδέχεται ότι είναι άρρωστη. Ο Αλέξης λέει στην Μαργαρίτα ότι πλέον είναι επίσημα μαζί με την Μυρτάλη αλλά δεν παίρνει την απάντηση περίμενε από τη μητέρα του και αυτό τον εξαγριώνει.

Παράλληλα ο Πότης ξεκίνα να διαδίδει στο χωριό ότι ο Άλεξ και η Μυρτάλη έκαναν κοινή εμφάνιση στο καφενείο. Η Μαρίνα παραιτείται εντελώς από την προσπάθεια να μάθει τι έχει καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει αρρωστήσει πολύ σοβαρά.

Η Δήμητρα προχωράει με την έρευνα της και ανακαλύπτει στοιχεία για το Δημοσθένη που δείχνουν ύποπτα, οπότε μαθαίνει ότι τελικά η Ειρήνη δεν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο αλλά στο σχολείο. Ένα πακέτο τσιγάρα βρίσκει η Αθηνά στο σπίτι της Μαρίας και όπως είναι επόμενο γίνεται χαμός.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο5 στις 16/2/2023
Επεισόδιο 105
Πέμπτη

Ο Στάθης πηγαίνει από το ελαιοτριβείο για να πληρωθεί και ο Ισίδωρος τον διώχνει κακήν κακώς λέγοντας του ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί του. Στο μεταξύ η Μαρίνα λιποθυμά στα χέρια του Μανού και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.

Ο Μάνος ταράζεται ακόμα περισσότερο και χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει κι άλλες εξετάσεις. Η Μυρτάλη με τη σειρά της αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο νιώθει ακόμα σαν οικογένεια της.

Η Μαργαρίτα προειδοποιεί την Μυρτάλη να μην πληγώσει ξανά τον Αλέξη. Εκείνη της εξομολογείται πως δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος της. Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών και παίρνει τα μέτρα του.

Την ίδια ώρα ο Άλεξ ξεπερνά κάθε ωραίο και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από την βίαιη αντίδραση του με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές ενώ προσωρινά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1ο6 στις 17/2/2023
Επεισόδιο 106
Παρασκευή

Τα βαριά καθήκοντά του δημάρχου αναγκάζουν τον Ισίδωρο να περνάει πολλές ώρες στο δημαρχείο. Η γραμματέας του Αμαλία στέκεται βράχος στο πλευρό τους, εκπλήσσοντας τον διαρκώς με αποτελεσματικότητα της. Όλα δείχνουν ότι μια τρυφερή φιλία γεννιέται που μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Ο Ισίδωρος ζητάει τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο. Η Αντιγόνη πείθει τελικά την Μαρίνα να προχωρήσει στις απαραίτητες εξετάσεις και ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *