Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα ξεσπά: «Φέρτε μου τον γιο μου, δεν αντέχω»

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα ξεσπά: «Φέρτε μου τον γιο μου, δεν αντέχω»Η Αλεξάνδρα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς ζητάει απεγνωσμένα από τον Ιάσονα να φέρει πίσω τον γιο τους. Η ηρωίδα καταρρέει για ακόμα μια φορά με την κατάσταση της να βγαίνει εκτός ελέγχου….

Τι θα δούμε σήμερα 2/2 στον Έρωτα Φυγά;

Ο Σπύρος παίρνει συνέντευξη από την Μαργέτα για την εποχή της Κατοχής χωρίς να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικογένεια Δεμερτζή. Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο με το οποίο της ζητάει ο Ιάσωνας και η Μαργέτα όλα τα λεφτά που της έχουν δώσει κατά καιρούς πίσω. Ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου.

Οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου για το ποιοι από τους δυο θα μείνουν στα καταλύματα. Ο Κωστάκης προσπαθεί να πέσει τον Ιάσωνα να φύγουν εκδρομή. Η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα που φλερτάρει με τον Στρατή και τη σταματάει η Μαργέτα.

Η Άννα και ο Νικόλας έχουν τη συμπαράσταση των γονιών του. Τέλος, η Αλεξάνδρα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, αγοράζει καινούρια κούνια για το μωρό και παρακαλεί τη Μαργέτα να τη λυπηθεί και να τη βοηθήσει να πάρει ξανά το παιδί της πίσω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *