Παγιδευμένοι: Η Υβόννη απειλεί τον Σταύρο… με την Κατερίνα!

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη απειλεί τον Σταύρο… με την Κατερίνα!

Παγιδευμένοι: Η απόφαση της Κατερίνας, η οποία έχει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης μπροστά της, και ο εφιάλτης της Άννας δείχνει να τελειώσει Παγιδευμένοι: Η Υβόννη απειλεί τον Σταύρο… με την Κατερίνα!

 

Παγιδευμένοι: μάχη για την τελική αθώωση

Ο Δημήτρης, που θυσίασε τη θέση του στην Εισαγγελία για να την υπερασπιστεί την περιμένει έξω από τη φυλακή και εκείνη βγαίνει επιτέλους από το κελί και πέφτει κατευθείαν στην αγκαλιά του. Τώρα πια και οι δυο μαζί θα δώσουν τη μάχη για την τελική αθώωσή της στο δικαστήριο.

Για να γίνει, όμως, αυτό, θα πρέπει να ανακαλύψουν τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου και η Άννα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να «ξεκλειδώσει» τη μνήμη της και να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στο δάσος. Πρώτα, όμως, θα επιστρέψει στο σπίτι και στην οικογένειά της, που έπειτα από καιρό θα ανοίξει την πόρτα της και στην ίδια αλλά και στον Δημήτρη.

Θα τους δούμε, λοιπόν, να τρώνε όλοι μαζί και τη μητέρα της Άννας, την Ειρήνη, που έχει μάθει πια για το γάμο τους, να αναρωτιέται ποια ακριβώς είναι η σχέση της κόρης της με το γοητευτικό εισαγγελέα.

Το ίδιο βράδυ οι δυο τους θα πουν καληνύχτα, όμως λίγο αργότερα, η Άννα θα του χτυπήσει την πόρτα. «Να μπω;», τον ρωτά και εκείνος της απαντά: «Μπες και, αν γίνεται, μην ξαναφύγεις ποτέ». Και θα ακολουθήσει άλλη μια εξομολόγηση, με την Άννα να ανοίγει ξανά την καρδιά της. «Γύρισα στο τόπο του εγκλήματος. Η Άννα θα πρέπει να σφίξει τα δόντια και να επισκεφθεί ξανά το σημείο όπου έγιναν όλα, με την ελπίδα ότι θα θυμηθεί.

Κι όντως έτσι γίνεται. Θυμάται πως, ενώ σημάδευε τον Άγγελο με το όπλο, κάποιος τη χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Έπεσε κάτω και, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της, άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε τον παλιό της κολλητό να σωριάζεται νεκρός στο έδαφος. Ανοίγει τα μάτια, αγκαλιάζει τον Δημήτρη και του λέει λυτρωμένη: «Δεν το έκανα εγώ! Ήταν κάποιος άλλος. Μια γυναίκα, θυμάμαι τη μυρωδιά των μαλλιών της».

Στο μεταξύ, ο Αλέκος προσπαθεί να βρει και άλλα στοιχεία που θα ανατρέψουν την απόφαση της Κατερίνας και θα στείλουν ξανά την Άννα στη φυλακή. Όμως, παράλληλα, αρχίζει να αμφιβάλλει για όσα του έχει πει η Υβόννη. Κάτι δεν δείχνει να κολλά στην ιστορία της για εκείνο το βράδυ που ο Άγγελος έπεσε νεκρός και πασχίζει να ανακαλύψει τι του κρύβει.

Και η Άννα με τον Δημήτρη, από την πλευρά τους, πασχίζουν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της, ώστε να φτάσουν στη δολοφόνο. Έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για γυναίκα – τώρα πρέπει να βρουν και τα ίχνη που θα τους οδηγήσουν σε αυτήν. Ένα στοιχείο που εντοπίζει ο Ανδρέας, όμως, και συγκεκριμένα ένα γάντι, μάλλον ανατρέπει όσα πιστεύουν.

Η Άννα, πάντως, πηγαίνει στον Σταύρο για να καταθέσει και επίσημα όσα θυμήθηκε, την ώρα που ο Αλέκος χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να την ενοχοποιήσει ξανά. Ο Δημήτρης είναι πάντα πλάι της, όμως υπάρχει κάτι που ακόμα δεν της έχει πει…

Όταν τελικά θα της αποκαλύψει πως, για να την υπερασπιστεί, παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα, εκείνη θα ταραχτεί πολύ. Θα τα βάλει μαζί του, θα του πει ότι δεν ήθελε να θυσιαστεί για χάρη της και εκείνος θα της ξεκαθαρίσει ότι ήταν δική του απόφαση και θα της ζητήσει να τον στηρίξει.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, στην ορκωμοσία του ως δικηγόρου πια, η Άννα θα είναι εκεί, δείχνοντάς του ότι δεν θα αφήσει τίποτα να τους χωρίσει ξανά. Στο μεταξύ, ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω από την Υβόννη, αφού ανακαλύπτει ότι η κατάθεση που έδωσε ήταν γεμάτη ανακρίβειες και έκρυβε μυστικά.

Αποφασίζει να τη στριμώξει, ενώ αμέσως μετά βάζει στο στόχαστρο και την Κλειώ. Αυτή, όμως, έχοντας μάθει ότι η Κατερίνα πήγε να επισκεφθεί τον Άγγελο την ημέρα που δηλητηριάστηκε στη φυλακή και μάλιστα μπήκε στο ασθενοφόρο μαζί του, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα αν δεν καλέσει και την αδελφή του για κατάθεση…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *