Σασμός: Με όπλα στα χέρια καταφτάνουν στην Άνω Ποριά

Σασμός: Με όπλα στα χέρια καταφτάνουν στην Άνω Ποριά

Σασμός: Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη είναι πλέον γνωστή και ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να το καταπιεί.Σασμός: Με όπλα στα χέρια καταφτάνουν στην Άνω Ποριά

Η βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων ξανά φουντώνει…Όλο το χωριό είναι στο πόδι και τα ξαδέρφια της Μαρίνας, αλλά και τα ανίψια της Καλλιόπης καταφτάνουν οπλισμένα, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Σασμός…

 

Σασμός: το επόμενο χτύπημά

Η Καπετάνισσα καταστρώνει το επόμενο χτύπημά, ενώ το σόι της Μαρίνα έρχεται, έπειτα από εντολή του Παύλου. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον νέο πόλεμο που αναμένεται να ξεσπάσει.

Κανείς δεν κοιμάται πλέον ήσυχος μετά την αποκάλυψη της σχέσης των δύο νέων. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον θείο της να σβήσει επιτέλους το μίσος που έχει για εκείνους, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί στα ίσα, σε περίπτωση που κάνει κακό στον Αστέρη. Θα τα καταφέρουν οι δύο γυναίκες;

Γνωρίζοντας πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, τόσο η Μαρίνα, όσο και η Αργυρώ του μιλούν, όμως εκείνος έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του. Έτσι λοιπόν, όταν τα ίχνη του Αστέρη χάνονται το μυαλό και των δύο γυναικών πάει στον Παύλο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

Η Αργυρώ έπειτα από τη νύχτα πάθους που πέρασαν δεν μπορεί να δεχτεί πως ο αγαπημένος της την αποφεύγει και μιλάει στην μητέρα της: «Δεν είναι έτσι ο Αστέρης. Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, κάτι έχει συμβεί μαμά, το νιώθω», της λέει, κι εκείνη προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Την ίδια αγωνία έχει και η οικογένειά του, με την Καλλιόπη και τον Μαθιό να τον αναζητούν και όταν καταλαβαίνουν πως λείπει για πάρα πολλές ώρες αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα και την εμπλοκή των Βρουλάκηδων. «Έτσι και έχουν πειράξει το κοπέλι μου θα με βρουν μπροστά τους. Αλλά ξέρω εγώ. Για όλα φταίει ο Παύλος. Τρομοκρατεί την οικογένειά μου, σκότωσε τον άντρα μου, τι άλλο θέλει πια;» λέει η καπετάνισσα. Στο μεταξύ, ο Παύλος επικοινωνεί με την Αργυρώ και της λέει πως εκείνος κρατάει όμηρο τον Αστέρη.

Μαζί με την μητέρα της προσπαθούν να του εξηγήσουν πόσο άσχημα θα μπλέξει αν δεν τον ελευθερώσει, όμως εκείνος δεν κάνει βήμα πίσω. «Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις! Δεν μπορείς να αποφασίσεις εσύ τι είναι καλό για μένα και το παιδί μου. Άφησέ τον ήσυχο. Δεν καταλαβαίνεις στην τελική πως όσο τον απομακρύνεις από μένα τόσο πολύ θα τον θέλω δίπλα μου;», τον ρωτάει η Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δολοφονική επίθεση του Αλέξη στην Μυρτάλη

Έπειτα από εκείνη θέση παίρνει ο Αντώνης για να τον συνετίσει: «Παύλο προσπαθούμε τόσα χρόνια να διαλύσουμε το μίσος που σας χωρίζει κι εσύ χωρίς αφορμή μπλέκεις τα πράγματα περισσότερο. Άσε τα παιδιά να ζήσουν αυτά που νιώθουν, είναι μονόδρομος για εκείνα. Δεν το βλέπεις;», του λέει.

Ο Αντώνης με την Αργυρώ, καταφέρνουν να φτάσουν στην αποθήκη όπου τον έχουν. Εκεί βρίσκονται οπλισμένα και τα ξαδέρφια της Μαρίνας, που επίσης είναι ορκισμένοι να πάρουν εκδίκηση από τους Σταματάκηδες.

Ο Αστέρης είναι καλά στη υγεία του και τελικά ο Παύλος πείθεται να βάλει τέλος στον εφιάλτη, όταν η Αργυρώ του φωνάζει ότι ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη Σταματάκη…

 

epeisodia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *