Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη και Θέμης παγιδεύουν την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο: Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Θέμης Καστρινός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Μαύρο Ρόδο.Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη και Θέμης παγιδεύουν την Κασσιανή

Μίλησε για τον «πόλεμο» των γονιών με τα παιδιά τους αλλά και για τον έρωτα ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους….

 

Μαύρο Ρόδο: έρχονται πολλές ανατροπές

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Όταν στα παιδιά πας κόντρα σε κάτι, εκείνα πάνε πιο βαθιά γιατί είναι η φύση τους τέτοια. Είναι η ηλικία και είναι και τα όρια που ψάχνουν. Όπως και η σχέση μας, η οποία θα δοκιμαστεί ανάμεσα σε γονιό και παιδί.Δοκιμάζεται και είναι σαν τις πρόβες, που λέμε, για να βγουν μετά στον έξω κόσμο. Θα τις κάνεις με τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου, ακόμα και αν δεν το ξέρεις θα το καταλάβεις αργότερα μεγαλώνοντας»

«Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα», τόνισε ο αγαπημένης πρωταγωνιστής της σειράς.

Για την σχέση του Πέτρου κα της Ελισάβετ εξήγησε, ότι σίγουρα ως πατέρας έχει το άγχος και τον φόβο μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παρασυρθεί από έναν έρωτα που φαίνεται ανεκπλήρωτος, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο ισχυρός άντρας, Θέμης Καστρινός θα ξανά βρεθεί στο μοναστήρι και αυτή τη φορά για να δηλώσει το ενδιαφέρουν του για τα κτήματα της μονής.

Θα δούμε την Φιλαρέτη να φεύγει από την θέση της ηγουμένης, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε όλο αυτό βασίζεται πάνω σε μια καλοστημένη παγίδα εναντίον της Κασσιανής. Άραγε αυτή η παγίδα θα στηθεί με τον Θέμη Καστρινό; Το σίγουρο είναι πως έρχονται πολλές ανατροπές!Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη και Θέμης παγιδεύουν την Κασσιανή

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *